![]() |
Emu 1212 I msn
Ovako,imam ovu zvucnu i nikako ne mogu podesiti da pricam na msn sa drugovima...,zaista ne znam sta je...imam drajver...ako moze neko pomoci,zaista bih volio..
Hvala |
Re: Emu 1212 I msn
probaj da ucitas neku od osnovnih postavki miksera.
|
Quote:
|
u win opcijama za sound stavi hardware acceleration na minimum
|
Quote:
|
Uff, te msn i skype varijante uvek prate neku svoju logiku,ne znam da li si iskljucio integrisanu na kompu, mozda ti se msn ,ako nisi ,kaci na nju, a da ni ne znas, pricam ti malo napamet, al znam da npr na skajpu, i kad mutiras mikrofon na mixeru, on i dalje radi u skajpu, il kad sound shemu windousa stavis na none, skype zvucni efekat se i dalje cuje prilikom podizanja...
To pokazuje da imaju neki svoj softverski prolaz, mimo sistema, pa ti se tu mozda krije resenje..... Pozdrav.... |
Quote:
da...ali onda ne bih cuo kad me neko nudge-a ili kad mi posalje poruku,kao sto cujem :D pozz |
Quote:
Da,da, kontam,u pravu si.... .....al sve jedno probaj bar da udenes majk u integrisanu, ako uopste postoji.... |
Quote:
Quote:
|
Ovo za sound shemu kapiram,samo sam mislio da windows tad blokira te pratece zvukove i za ostali softver,kad mu stavis sound sheme none....
A ovo za mic.... Quote: Originally Posted by DiskoPrle http://rumski.com/forum/images/rupro...s/viewpost.gif al znam da npr na skajpu, i kad mutiras mikrofon na mixeru, on i dalje radi u skajpu ....ja i jesam mislio na input opcije softverskog miksera, elem tu deselektujes majk, aon ti i dalje radi u tim mesenger varijantama |
All times are GMT +1. The time now is 03:16 AM. |