![]() |
moj hit nedelje...
ovo mi MEGA radi ovih zadnjih par nedelja..
freemasons ft Sophie Eliss Bextor - Dancer http://www.youtube.com/watch?v=L1wnAaIVvcs sablon do sablona, ali radi do jaja!! To volim..kad je prosto, dobar groove i refren razvaljuje kako je zarazan!!.. |
Re: moj hit nedelje...
Quote:
Ja sve to zato ?to otkako se Mihajlo D?epson preselio u ahiret nisam bio lenj pa sam se podsetio lektire. I jb?mu kevu, Billie Jean ima sličan tempo kao ovo (onako napamet, nisam poredio), ni groove nije mnogo daleko, broj instrumenata - skoro pa isti, ali ni?ta me ne gu?i. Čujem tačno ono ?to treba - ritam i pesmu. Ovde stalno čujem te?ku borbu za RMS. Prosto mi lakne kada se zavr?i pesma, pa mogu natenane da pevu?im refren. Pozdrav, Vasa |
Cuo vec, radi odlicno... oni "tvoji" Englezi bas onako pozrtvovano djipaju po Grckoj uz ovo:D
P.s. Da ne znas mozda o kojoj se pesmi radi...??? cuo sam je na nekom engleskom radiju ali osim "you've got me feelin' so good..." koje ponavlja u refrenu ne znam vise nista... stvar je dance, popic... pade mi na pamet sad kad sam video ovo, pa rekoh da pitam da slucajno ne znas:) |
Prvi put cujem ovu stvar, super je :)
|
Odlično.
|
Quote:
|
Quote:
@DaBear: Ovaj link koji si postavio valjda ne?to preduvan tokom konverzije. Ne mo?' muzika da se slu?a na YouTubetu :banghead: Ali pesma - odlična. Ima neki fazon k'o Pet Shop Boys. |
DRAGONETTE | i go around [MIDNIGHT JUGGERNAUTS RMX]
http://www.youtube.com/watch?v=6_t7LQkPQNw zasto ova pesma nije razvalila chartove nikad mi nece biti jasno zaraza, hit melodija, sve ima :mase::2kiss: |
Quote:
Ima toga na kilo bato...nije cak ni konfekcija....nema "ono" da bude hit ! |
This video is not available in your country due to copyright restrictions.
|
All times are GMT +1. The time now is 03:27 PM. |