![]() |
EMT 250 za UAD????
Znači li ovo http://www.uaudio.com/webzine/2009/j...%2Fanalog.html da je EMT 250 na putu????
Hmmm... bilo bi sjajno... nadam se... |
Re: EMT 250 za UAD????
Ha hahaha, ne mozes ti bez EMT!
|
ba? me zanima kako če radit simulacija.....napravit ču neki usporedni test kad izdje demo....ako če jo? biti za uad 1......:D
|
Hmmm... oni obično o.k. odrade takve stvari. Neka i ne bude kao original, neka bude jako blizu i ja sam presrećan! Ako uopšte odrade taj EMT 250...
Jedna stvar je sigurna... Neću morati da se pitam jesu li mu svi delovi original, kako je servisiran, kako je podešen... |
pa navodno svaki zvuči drugčije.....znači da imamo nekih 150-200 kombinacija....toliko jih je navodno pre?ivjelo od 250 napravljenih.....:D
Pozdrav, G |
Samo da ga ne prave koliko vec prave E.L.Fatso:banghead: Ima li nekih vesti kada ce on biti gotov?
|
Quote:
Koliko kapiram, ovom prilikom bi trebalo da se klonira EMT 250 iz Ocean Waves-a... UA je već saradjivao sa njima. UA Fairchild 670 je uptravo emulacija Fairchild 670 iz Ocean Waves-a. Lepo bi bilo da i ovaj put kloniraju par komada... Mogli bi da urade foru i sa EMT-om 250 Bruce Swedian-a, sa kojim su već radili 17-ti kanal njegovog Harrison mixera... ali... mislim da od toga nema ništa, a biću presrećan ako urade i taj jedan EMT 250, a da se ne čeka recimo dve godine. Da ne preterujemo... od koga je, dosta je :) @ Quake - Pre ćeš da saznaš tačan raspored Ruskih nuklearnih projektila, pozicije njihovih nuklearnih podmornica i strateških bombardera, nego to kada će UA da izbaci E.L. Fatso :confused: I ja ga strpljivo čekam... :banghead: |
Dodje mi da im pisem i da ih pitam....svesni su valjda i oni da im fali jedna takva spravica pa ce ja izbaciti napokon:).....samo da ne bude iskljucivo za uad2:banghead:
|
1 Attachment(s)
:D :wink:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:05 PM. |