![]() |
Evo nekih hiphop instrumentala...
Evo nekih hiphop instrumentala sto smo ortak i ja radili na sledecoj stranici...
http://www.istandardproducers.com/members/129/ Vec je bilo nekih razgovora sa nekim poznatim A&R-ovima ali za sad nista... |
Re: Evo nekih hiphop instrumentala...
Quote:
matrice su ok..nista specijalno, nista revolucionarno, sve radi lepo (za mene malo previse reverba na momente) ali ko sto znas - u hip hopu je rap najvazniji ...i rapper! ovakvih matrica ima na kilo u svakom gradu na svetu i JEDINI nacin da uradis nesto sa njim je da TI otkrijes novu zvezdu, TI je potpises, TI izfinansiras pesme/ promociju / i onda (kad pocne "otimanje") da je PRODAS nekom labelu.. samo tako good luck! |
Jan, bice nesto, stay positive..samo gurajte
Pozdrav!!:) |
Quote:
Mene je sam bio kontkatirao Dre McKenzie, prvi A&R 50 Centa, kao jako mu se svidjaju instrumentali blabla, i na kraju "There's still no feedback from the boys"...Ali ono, potpisali su recimo onog Apex-a ciji su beatovi blago receno krsh, sve je lutrija:) Jos da je stvar teza , ipak se moras videti face to face sa tim ljudima, muvati se po onim showcase-ovima i to...Sreca sad imam deal sa jednim crnjom iz NY sto sam mu pomagao oko muzike, covek je advokat, a oce da se bavi menadzerstvom, pa ce da jurca tamo za mene... I slazem se da u svakom gradu ima takvih na kilo, ja znam puno ljudi i u Srbiji koji su tu negde |
Quote:
Hvala, trudimo se, jer ovde u Srbiji sto repa tice, sam uradio sve sto sam mogo, vise ne znam sta cu hahaha A i Mr Ever, jako mi se svidja kako je izasla pesma od tebe ono sto smo radili Alavuku |
shut up bitch !!!!! :]]]]]]]]]]]
|
Quote:
|
Quote:
http://www.youtube.com/watch?v=PCtCei1h2vQ od pre 9 godina je Alavuk radio, bio je veliki rep hit u Srbiji i dan danas je lektira Al to sto smo radili nije hiphop |
Quote:
|
ma misli na pesmu gde smo bili umesani ja jan i everbeatz ... neki totalni krosover :]]]]
|
All times are GMT +1. The time now is 11:51 AM. |