![]() |
Uad 1
Kupio sam Uad-1 express pack registrirao i kupio plugin.Planiram kupiti jo? jedan (polovan) sa pluginima.Sada me zanima da li ti plugini sa (polovne) kartice mogu raditi i na ovoj ?to sam registrirao na svoje ime.Ako mogu kako da to napravim?
|
Re: Uad 1
Izgleda da nitko ne zna!:confused:
|
Quote:
RM |
Ako sam dobro razumio , taj od koga kupim karticu ako ih ima vi?e na svome nalogu on mo?e bilo koju od tih kartica prebaciti na moj nalog i sve plugine koji su na njoj.To zna?i da sve kartice koje su na mome nalogu mogu koristiti te plugine.:)
|
Quote:
Quote:
RM |
Ok.Hvala na detaljnom odgovoru.:grin:
|
Quote:
znam ja moze ali... moraju biti na uad.com registrovane u JEDNIM systemu znaci zajedno..onda 100% Moze naprimer imas 1 kartu sa nista Plug ina i jednu sa 10 ubacis ovu praznu u taj system gde imas vise i automatski ima i ona SVE kao i druga ..znaci do 3 karte (prazne) moze da se guraju uz jednu i nemoraju da budu u jednu Mashinu 4 karte 4 mashine naprimer |
Quote:
|
Ma zaboravi na tu varijantu,nece ti niko ko ti prodaje polovnu karticu prebaciti i sve svoje plug inove.Trebao si sacekati sa registracijom prve kartice i uleteti na slobodan nalog kod nekoga ko ima dosta plug inova ili naci jos par ljudi pa da kupite zajedno par uad-a.
|
Quote:
RM |
All times are GMT +1. The time now is 01:10 AM. |