![]() |
Raindirk Pre's & compressors
2 Attachment(s)
dobili neki dan da probamo u studiju....
stara i poznata Engleska firma koja je pravila miksere pre (u klasi SSL-a) sam radi modularne miksere u racku... pogledajte sajt http://www.triplestarstudio.com/raindirk2/ mi probali (na brzinu) rack koji prima 4 modula, sa 2 x pre/eq/compresor headroom - veliki..(oduvao je Focusrite, koji stoji na njemu), probali sa dva razl mikrofona, oba su zvucala super (na razlicite nacine). Moj drug kupio odmah, posto mnogo snima dijaloge za TV, Cena jako dobra (!!?) ovaj rack na slici sa 2 pre/eq/comp modula - ?800 incl VAT (15%).... znaci ?680 export cena.. kad budem imao vremena, uporedicu ga sa mojim SSL eq modulima u racku, pa javljam... PS - napravljeno super! metalna kutija, itd... |
Re: Raindirk Pre's & compressors
Deluje mi jako, jako zanimljivo. Kolika je cena racka sa cetiri modula?
|
Quote:
|
Hvala unapred.
|
I mena bi zanimalo !!!
pa ako se sjetis javi i meni. Thanks Denis |
preamp ima Luhndal trafo na ulazu, ali nisam uspio shvatit ima li kakav izlazni. cini mi se da ne, jer je pretanka ta kazeta da bi stao izlazni po debljini.
svidja mi se sto ima promjenjivi HPF. kompresor je FET, sa fiksnim ratio 2.5:1. i polu-parametrik eq. ima i veci model, gdje stanu samo dva u 2U rack. taj ima veliki eq, sa 2 full paramterika, i promnjeivi hi i low. plus HPF. ali nema nikavih drugih podataka. |
All times are GMT +1. The time now is 06:08 AM. |