![]() |
Ableton problem
Imam jedan čudan problem u Abletonu, dakle, napravim 4/4 kick, stavim na Loop. E sad, nekad kad ide cijela stvar se jednostavno čuje i osjeti da je prvi kick nekako drugačiji od ostalih, tj. vi?e se čuje, jače je istaknut. A zapravo bi cijeli loop trebao biti ujednačen. Da li netko ima takva iskustva? Kako to rije?iti da sve bude izbalansirano? Hvala na pomoći.
|
Re: Ableton problem
Quote:
|
Quote:
Ne. Samo na pojedinim kanalima. |
probaj da iskljucis dugme fade na tom audio klipu.
takodje probaj da pomeris loop point da ne zahvata prvi kik nego samo ove ostale. to je bag do abletona. prosto se tako ponasa sa nekim/svim audio fajlovima. |
ja bih pre rekao da je do postavki kompresora na kicku, da je imao taj problem sa fadeom, onda bi se prvi tranzijent gubio ili slabije cuo.
|
Mislim da je Pure u pravu da je bug u pitanju, meni se to isto desava sa prvim kikom i to u Arragement view :wink: Uvek, ali uvek prvi kick je "sjeban"... Odlepio sam od toga... Nema to veze sa fadeom ili kompresorom... Sate i sate sam ostavio na resavanju tog problema i nista...:banghead::banghead::banghead:
|
pa pomeri ga malo napred, sto bas mora da krene od prvog bita :p
|
Quote:
|
Quote:
a da, silicone, definitivno ableton ima neki bag kad je pocetak aranzmana u pitanju... |
hehe kad se setim i cubase se ranije tako ponasao
|
All times are GMT +1. The time now is 07:54 AM. |