![]() |
Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash
|
Re: Alavux Feat JJ MC - Ghetto Trash
Sve mi je cool osim lošeg engleskog.....navikao sam da čujem pravi crnački sleng a ovaj izgovor mi malo škripi..što nisi probao da uradiš na srpskom-hrvatskom-balkanskom-šta god?
možda bi to bilo puno zanimljivije čuti.. |
to i jeste bila i ostala prvobitna zamisao , tako da ce biti verzije i na srpskom
|
"ALAVUX says:
ti na pc-u imas leopard ALAVUX says: ? ALAVUX says: mac-ov os ? ikik says: ne nego imam imac 20 incha, intel procesor, novi komp, i mogu ga dignut ko vindowse a mogu i win smo u novom prozoru otovrit al mi to djeli rame... ikik says: windowsi su mi na drugoj particiji ALAVUX says: cekaj ti na mac-u imas windows ? ikik says: da" Mogla bi neka pesma sa ovim tekstom. Kako je dobro... :rotfl: |
ma nadji neke real niggaz man!:D
Dobra ti stvar btw..poz:) |
pljuni bendzamine CRNJOOOOOOO :PPP
|
|
o Vuche...(nesto sam u fazonu komentarisanja radova ovih dana...hhmmm, he,he)
elem...nije lose! Rap je super, meni nesmeta / ne primecuijem akcenat...oni (mislim na crnce) ionako neznaju da pricaju engleski kako treba!!! Sta mi smeta? - matrica! Dosadno, bas linija NEMASTOVITA!! treba ti hooky / killer bass linija (ali to nije lako smisliti)...i opet ..flow. SVE JE LINEARNO, samo tece, ravnooo..nema nista da ga malo nalozi, da ga nabilda malo, pa spusti...sve je ravno..nije uzbudljivo... da se uradi dobra bas linija i bubanj, na ovaj rap mozda bi bilo nesto... ovako, ostaje demo...:ups: |
ma opusteno ionako je limunadica ... :) btw ovo nije hiphop omasio si zanr ... a da napomena nema mastera na pesmi izvinjavam se maseru :)
|
Quote:
House sa rapom, brate...pratim i ja malo sta se desava:wink: a kakvog mastera nema? |
All times are GMT +1. The time now is 12:10 PM. |