![]() |
M-Audio Mobile Pre USB
Ima li je neko da prenese iskustva? znam da je fasttrack pro bolji izbor ali i ovo bi mi bilo rastezanje kinte!
Dakle, za i protiv pls! |
Re: M-Audio Mobile Pre USB
a zasto ne uzmes obican fast track? to ja koristim na laptopu i odlicno radi... jedino sto mozes imati ponekad je krckanje zvuka i sl. ako ti je procesor nesto slabiji, ali se to jako brzo i elegantno resi i nastavis rad najnormalnije... software mixing jbg
|
mozda coveku treba fantomsko napajanje..
|
Da,da Lesha upravu si, valjao bi mi fantom, to sam zaboravio pomenuti! MADA, imam preamp Behr. koji radi pos`o, tako da ovo mozda i nije los prijedlog?
I bitan mi je izlaz za sluske kada snimam vokale npr. u nuendu radi monitoringa u usima! Da li je razlika izmedju FT i FT Pro ustvari samo u broju I/O i fantomskom napajanju ili sam nesto propustio? Izuzme li se ta cinjenica u pitanju je ista klasa, zar ne? Procesor mi je Core2Duo E7300, znaci trebalo bi da sljaka OK! I kakva je situacija sa driverima za Fast Track USB, koliko su stabilni? Sta je sa Mobile Pre? |
nedostatak kod mobile pre je maksimalno 44.1/16
|
eee, pa da to sam i mislio, tako da je definitivno za sada u opticaju "obican" fast track!
Hvala na pomoci ljudi! |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 11:31 PM. |