![]() |
Korg padKontrol problem
pozdrav,
kupio sam ga skoro i odmah sam naishao na problem koji ne uspevam da reshim... koristim ga na OSX 10.5.6 operativnim sistemima... (jedna Hackintosh mashina, i jedan crni macbook) i na oba racunara se isto ponasa... problem je kad pritisnem recimo pad C3 (pritiskom na SETTING zatim NOTE/CC# on na ekranu Pad Kontrola ispise notu) on shalje softveru komandu C2, pritisnem B3 on salje B2 itd itd... ista stvar mi se dogadja i u Logicu i u Abletonu znaci nije do softvera.. :confused: |
Re: Korg padKontrol problem
padkontrol koristi C4 kao srednje C dok svi ostali koriste C3...
|
googlao sam malo i skapirao to... mamu im, ne moze se reshiti tako je napravljen...
e Jan imam jedno pitanje za tebe... jel znas mozda kako da reshim problem sa Logicom i Xone 3D, recimo isprogramiram na njoj one skroz dole tastere da rade recimo solo ili mute u Logicu i problem je kad pritisnem 2 ili vishe odjednom na inspectoru vidim da xone 3d svira kao neke note a ne reaguje na ove isprogramirane komande? :) u abletonu radi sve ok... hvala unapred bro.. |
Quote:
ali mislim da je to Xone problem, posto su mi i u abletonu pravili problem ti dugmici...barem kad je u pitanju MIDI feedback... |
All times are GMT +1. The time now is 06:16 AM. |