![]() |
Mackie S 215
Ok, ljudi, planirao sam da kupim RCF art 325, pasivce. I dalje o tome razmi?ljam , s tim ?to me sada interesuje i ova kutija.
http://www.mackie.com/products/s215/ Ko god da je imao prilike, neka napi?e ne?to. Ajmo ljudi, kako radi Mackie? :) |
Re: Mackie S 215
Mislim da ti je za takvu vrstu pitanja i tematike neuporedivo bolji sajt YUMIDI, koji se vise bavi zivom svirkom, klubskom i kafanskom...
Poz. P.S. ovde se koliko ja vidim, ljudi uglavnom bave snimanjem. |
Zavisi da li se gleda kvalitet ili kvantitet odgovora
|
Quote:
Quote:
Voleo bih da neko ne?to napi?e o njima, a da je imao prilike da ih čuje... Pozdrav! :) |
Izvini, ja sam mislio na slowstar-ovu primedbu.... o ovom i drugim forumima
Koliko se ja secam s215 su starija serija (ili to bese s250:confused:), i mislim da su slabije po snazi i jos nekim 'sitnicama' od 325. O tom Rcfu sam cuo samo pohvale, od svih, cuo sam ih par puta, ali nisam radio na njima..... mada su meni one prvi izbor za razmatranje pri narednoj kupovini |
Quote:
Ne znam da li su starija serija, mada jesu malo slabije imaju 350w, dok 325 imaju 400. Mada, ako bi uzimao s215 uz njih bih uzeo i s218 binove... A i vi?e mi se isplate Mackie... (iako to nema mnogo smisla jer su skuplje od art 325...:wink:) |
Radio preksinoć na art 325, i moram priznati, nisam odu?evljen... Nekako mi deluje, hmm... prezasićeno. Jeste da nisam ja radio na zvuku, ali... Ne rade ni blizu kao art500. Mackie je sve bli?i... :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:41 AM. |