![]() |
OS upgrade...
Re?io sam da pređem na 64 bita. Po?to pretpostavljam da je mnogo vas koji ste ovo odavno uradili, interesuje me da li će sav softver (Cubase i vst-i) raditi normalno na njemu...
Pozdrav! :) |
Re: OS upgrade...
Nije bas da sam upucen u sve to ali pretpostavljam da bi ovo bar do nekle moglo posluziti kao privremena "zakrpa"
http://jstuff.wordpress.com/jbridge/ :confused: |
Pa, pre svega razmisli prvo zasto prelazis na 64bit. Onda vidi sta koristis u radu od softvera i proveri da li radi i kako radi.
|
Quote:
Po mom mi?ljenju, ne bi trebalo da bude problema, samo pitam one koji su to već uradili, da li je bilo nekih ''ekcesa''... Pozdrav. |
Ja sam to vec par puta napisao. Meni pod Vistom sve savrseno radi. S' tim sto ja ne koristim VST instrumente, te se po pitanju njih moram ograditi.
|
sacekaj windows 7 , uskoro cu da bacim skeniranu recenziju tog sistema u computer music magazinu
|
Quote:
|
Mnogo stvari koje rade pod Vistom,na 7-ici se nemogu ni instalisati. E sad koliko ce se brzo resiti ti problemi je do proizvodjaca softvera. 7-ica generalno bolje radi od Viste, trosi manje resursa, cak je i stabilnija a cinimi se da je nesto i brza.
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:34 AM. |