![]() |
Problem sa instalacijom Emu-a
Pozdrav svima kao prvo.. (upravo se registriro) :)
Danas kupio eksternu karticu E-mu tracker pre koja je gotovo identicna kao i 0202 i fino istalirao sve ali nemogu nista snimat. U sound panelu windowsa kad odaberem e-mu kao device za recording nemogu otvorit onaj panel za kontrolu glasnoce mikrofona i line-in kako to inace biva. kao da kartica ni nema mic i line inpute, tj. kao da ne podrzava snimanje zvuka. Ugl, dosta toga sam probavao, reinstalirao drivere i neznam vise sta da napravim.. Pa ako ima ko ideju sto bi mogao biti problem.. Pomagajte.. :( |
Re: Problem sa instalacijom Emu-a
Evo sad istrazujem u cemu bi mogo biti problem i skuzio sam da su valjda asio drajveri koje sam dobio sa karticom sjebani. Ugl, instaliram ja asio skinut s interneta i sad mogu recimo u guitar rigu svirat ali nikako nemogu osposobit snimanje u cubaseu, auditionu ili sonaru. No najbolja stvar, dok sam pokusavao namjestit snimanje u jednom od ovih programa u jednom momentu mi se ovo pojavilo u asio control panelu:
http://img516.imageshack.us/img516/4083/13735280.jpg Status: Beyond logic. Koj k je ovo?? I ova natuknica dolje: Computers hate you! wtf ?!? Se to kome dogodilo do sada? |
ajd ti lepo deinstaliraj asio4all
|
Quote:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:35 PM. |