![]() |
Perune reci nam nešto više o OPEN LABS Neko
Kada budes imao vremena reci nam prve svoje utiske Open Labs Neko-a.
:D |
Re: Perune reci nam nesto vise o OPEN LABS Neko
Samo cu reci koji srecnik !!!:)
Jos ako ima Timbaland version uff8-):rotfl::D |
Quote:
Taj je! Timbaland Signature Edition... Jos ima i neku "istoriju", mislim, stigao je nov, ali iz ruku jedne americke muzicke babaroge. Nikako da stignem da napisem nesto, a obecah jos pre par meseci. Sprava razbija, zvuci do jaja, ali, opet, nista nije savrseno i nikada uzbudjenje ne traje vecno. Al' dobro.:D Bitno je da se svakodnevno arci i isplacuje. Napisacu nesto detaljnije ili cu postovati deo neke matrice gde smo Open Labs koristili za vecinu zvukova... Otom potom. Pozdrav! |
Quote:
|
Re: Perune reci nam ne?to vi?e o OPEN LABS Neko
Cek,cek cek !!:shock:
Kako bre nista nije savrseno i nista ne traje vecno ?:shock::shock: Jbt ako je timbaland-u odgovarala,polow da don,mysto and pizzy sto ne bi tebi ?:grin::grin: |
Quote:
Kao synth... cista desetka! I sve sto nudi oko toga... Kloniranje, editing itd. Kao "sve u jednom"... sedmica! Prosto, ne volim da mi na konvertoru pise Presonus! Mi ga i onako teramo kroz Apogee. Sumnjam da je i Timbalandu pored studija od milion i po u opremi potrebno bas sve sto su ovi OL carevi strpali pod kuciste... Ali ok... za nekoga ko nema tonu sinteva, outboarda i mikser (mi, srecom, imamo nesto) je bingo. Ajde, videcu da nesto spremim ovih dana kao preview. Pozdrav. |
Evo jednog primera za VECNOST... Ili nesto priblizno vecnoj euforiji.
Februara 2006. smo kupili naseg SSL-a. Mikser. Kada sam ga video, upisao sam se. Kada smo ga povezali i poceli da vrtimo knobove na filterima, usrao sam se. 3 godine kasnije i dalje trebam pelene kada miksam, prosto, to je nesto sto radi do jaja i euforija ne splasnjava... S druge strane OL... Usrah se na prvu loptu... A par meseci kasnije ga "postujem" i koristim u slast, svira do jaja i sve to, ali pelene mi nisu potrebne. Ne znam... To je moj trip, verujem da bi neko i pao u nesvest! :D Ajd... |
wow i gotta lean back now:shock::) !
SSl- Solid State Logic ??Ako je to u pitanju,samo cu reci -SKIDAM KAPU :wink::) |
Quote:
Evo ti link ka sajtu, pa procesljaj malo, imas slike u sekciji RECORDING STUDIO. www.ateljetrag.com Poz. |
3 Attachment(s)
Nadjoh ja danas u komsiluku jedan "NeKo" na prodaju doduse malo stariji "GS" model(nisam 100% siguran).Posle malo ceprkanja po netu i nekoliko slika koje sam dobio od prodavca malo splasne prvobitno odusevljenje(izgledom).PC (XP home)sa gomilom instaliranog softvera,M audio 1010LT ili Audiophile 192, touch screen...lepo upakovano:wink:
Perune ima li sama klavijatura neke svoje sound banke(nezavisno od instaliranih VST i semplova)?Pretpostavljam da instalirani semplovi isto zvuce i kad se koriste na regularni nacin sa kompa(ako ne i bolje zbog konvertora). Evo neka slicica koju sam dobio ako nekog zanima...mada ima dosta toga i na netu ....vredi li ovo osim ako vam ne treba "all in one"? |
All times are GMT +1. The time now is 01:12 AM. |