![]() |
Cubase 5 cene?Artist?
Pozdrav,
Zanima me koja je cena za cubase 5 kod nas ? I da li se moze uzeti upgrade sa verzije 4 AI ? Kolika je ta cena?Da li to radi artist?Ja sam u Beogradu. Hvala, Pozdrav |
Re: Cubase 5 cene?Artist?
ja pitao artist u ns-u i gospoda mi rekoshe da to mogu i sam preko banke(kartice)...
|
Oko 550 eura, mada zavisi od kursa na taj dan. Mene je kostao u Artistu nesto preko 540.
|
pa znam da moze preko kartice,ali zbog carine i ostalih nepredvidivih troskova koje neko moze da izmisli,radije bih video koja je cena u radnji ...
|
Quote:
znaci moze i preko nas, ali ne mogu tacno da kazem koliko ce se cekati, pre nekoliko dana samo dobili full verzije i upgrade sa 3 na 5, naravno sve vec ranije naruceno. sa koje verzije ti treba upgrade? cena za full verziju je 51016 din. |
lesho,da li je moguc upgrade sa cubase 4 AI.MAda je potreban i kljuc za to,jer sa AI ne dobijam kljuc.Koliko to kosta?
|
a sto ti je tesko da pitas direktno steinberg ? ;) ja pitao i dobio neke lepe odgovore :]]]
|
jel tako bilo ?:)
|
ja se nadam da necu naciniti veliku stetu artistu ukoliko postujem direktne cene od steinberg-a ...
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:12 AM. |