![]() |
Novi ADAMi
|
Re: Novi ADAMi
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/Z_hzl7YsRqI&hl=en&fs=1&rel=0"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/Z_hzl7YsRqI&hl=en&fs=1&rel=0" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
|
A ja taman htio uzet A7...mislim da cu ipak malo pricekat dok ne dodju prve recenzije A7X :)
Ima li itko kakvu informaciju o cijenama? |
sx je klasa iznad..
x serija spada u budzet varijantu...zato je interesantna..mislim da ce od 5ce pa do 8ce ovo uskoro biti najprodavaniji spikeri.. |
Ja sam nabavio napokon novce i mislim kupiti monitore ovaj tjedan. Kak sam mislio ubost A7 i sada vidim da su novi iza?li. Skinuo sam sljedeci podatak s gearslutz,
A7 - 6.5" 50w/50w A5x - 6" 50w/50w A7x - 7" 35w/100w I think the A5x it's more close to A7 than A7X, so they are even cheaper. Pa dali bi se slozili sa tom konstatacijom? Na hrv audiopro-u jos nema cijene, sto vjerojatno znaci da ih jos nemaju na lageru..sutra cu se raspitati.. |
Ajd pitaj i za a7x, ja bi te uzeo...
|
Quote:
|
Evo kupio! :D
Na prvo slusanje vaaaaau! Koliko im treba da se usviraju i kak je to najbolje radit? |
Quote:
Ne da se ne sme uopste pojacavati, moze, ali kratko, ne ostavljati da rade satima na velikom opterecenju, bar dok se ne "usvira" (dakle sve ovo pod uslovom da rade vise sati dnevno,bar 3-4h i vise)... Ako malo rade,moze se i duze sacekati sa dugotrajnim otpanjivanjem... ...ali i sam ces cuti da se sound uslovno receno menja,odnosno dobija toplinu,prestaje ona pretegnutost... U svakom slucaju se ovo odnosi na sam veliki drajver, visokotonac ili u ovom slucaju ribon ostaje uglavnom kakav jeste... Mada sam opet negde citao da je ovo sve bollocks,pa kako 'oces... |
Quote:
naravno.. ako se onaj jedan kucani papir moze nazvati uputstvom... pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 09:42 PM. |