![]() |
Otkacena (electro) pesma!!
Ovo mi mega radi...cudno, otkaceno, a komerc..ima nesto,,zvukovi - ludnica!!
valjda moze da se gleda kod nas... ovo je orginal: Kid Cudi - otkaceno i lepo! http://www.youtube.com/watch?v=2Z50o6qmb2w ovo je remix koji je razvalio (meni ovo radi super!! ) Kid Cudi vs Crookers http://www.youtube.com/watch?v=lVb_t_ao9gw |
Re: Otkacena (electro) pesma!!
ama nauci se vise nije electro vec ELECTROHOUSE ! zna se sta je electro sta je electrohouse ... eto ... pesma je topfm/tdi hit za dva 3 meseca
|
dobra policajka u ovom drugom spotu
|
Quote:
electropop - ja bi reko....ma sve je to isti k....! vazno je da masa skace !! |
Uf, nisam uspeo ni do kraja da je poslusam...
"Gazda, dosadno bre ovo, kad cemo da dodjemo do onog: on boluje od ljutijeh rana...." Boring boring boring... Zvukovi okej, sve je na mestu, aranzman shkolski da shkolskije ne moze biti itd. ali je dosadno do bola... A i ne kapiram sta je ovde "otkacheno"... A ako uz ovo skachu onda :banghead::banghead::banghead::confused::confused: Al dobro, prodalo se u 100 zilijona primeraka pa mora da bude dobro, pa nije valjda ceo svet lud a mi ovde u Srbiji jedini pametni, jel... |
meni je super stvar! Dopada mi se! Skroz fino! Jeste i vi na kraj srca... Sta fali pjesmi?
|
Quote:
|
Quote:
pa zanimljivije je od nekog progresive house-a / minimalca / trance-a itd... Bas je otkacena pesma..a nije se bas prodala u zilionima. Bio je top 10 i dosta... A,zna se - mi smo najpametniji !!! oduvek bili....svi drugi su majmuni ! Samo sto SAMO mi to znamo!:wink: psssst! |
Kid Cudi Rulez!!!
Majstorski napravljeno, nema skoro ni?ta soundova a zvuči puno, debelo, masno....kako več hočete......puno rada na detaljima....... I ako to nije muzika koju slu?am, ne mogu ignorirat ne?to ?to toliko dobro zvuči na mojim zvučnicima......i opet se pitam kako napravit ne?to tako jednostavno i tako efektivno......:banghead: |
Pa ovo se vec slusa mesecima na radiju kod mene u firmi...
ima hook sto DaBear kaze :wink: |
| All times are GMT +1. The time now is 04:25 PM. |