![]() |
E.piano Wurlitzer
Imam vec dugo elektricni klavir Vurlicer, ali je rastimovan i fali mu par diraka. Posto je to vec legendarni istrument i vrlo rado ga sviram, hteo bi ga osposobiti. Zna li neko gde moze da se servisira? (u Beogradu i okolini)
|
Re: E.piano Wurlitzer
Isto pitanje, imam Wurlitzer 200A kome treba servis. Posto ovde nije bilo odgovora, da li si nasao nekoga da ti servisira klavir ?
|
ne znam majstora, ali znam sajt sa rezervnim delovima !
http://www.vintagevibe.com/ Pa vidi o cemu se radi :) pozz |
Sajt izgleda vrlo pristojno sa dobrom ponudom delova. Nisam sklon RIY projektima, ali alternative gotovo i da nema ako se ne racunaju domaci servisi za harmonike !? koje mi je neko preporucio. Pokusacu da stupim u kontakt preko sajta i ako bude iskustava, postovacu ih ovde. U svakom slucaju hvala.
|
probajte kod Ljube
011 2158 358 |
Ne poznajem Ljubu. Moze li koja rec o njemu, kao preporuka ?
|
sredio mi par klavijatura, pozrtvovano i povoljno, cak ih cisti))) !
|
Evo izvestaja o progresu moje popravke koga zanima.
Odlucio sam se za narucivanje delova i DIY popravku posto druga varijanta ne postoji u Bgd. VintageVibe je dobar i jedini sajt sa koga moze da se naruci bukvalno svaki deo za Wurli i Rhodes. Ljudi poznaju ove klavire i samo se njima bave. Vecinu stvari sami proizvode/narucuju po originalnim dimenzijama/karakteristikama. Ovoliko za reklamu, pogledajte ih na youtube, ima gomila klipova. Paket je stigao posle 2 nedlje. Postarina nije zanemarljiva. Radovi su u toku, i za sada nista nisam unistio. Moje prethodno iskustvo sa slicnim popravkama je priblizno nuli, pa pretpostavlajm da bi svako mogao da se upusti u ovo. Nakon sto sada sve dirke ponovo rade i to u stimu, sledi reparacija pojacala i elektronike. |
All times are GMT +1. The time now is 06:09 AM. |