![]() |
Acoustica pianissimo?
Kako vam se sviđa taj VSTi..i dali ga itko upitrebljava..
jer javljaju mi se neki problemi u SX..:shock: Inaće za mene je stvarno dobar i "ima" ga..!:wink: |
Re: Acoustica pianissimo?
Prvi put u zivotu vidim ovo .. Koliko je tezak :) ? Daj neke utiske, imas li neki snimak :) ?
|
Quote:
|
Probao sam ga kao "standalone", samo sam ga koristio za sviranje. Svidja mi se mnogo, s' obzirom na cenu...:rolleyes: Mislim da je vrlo upotrebljiv.
|
Instalacija je 80 mb cini mi se.. Mislim da zauzima 200 i nesto mb. Inace, koristim ga vec par dana i kul je.. Odlicno zvuci. 8-)
|
bez veze .. ne pije vodu u mixu
the grand rules .. a ako treba bas perfekcija kada je u pitanju klavir onda acoustic piano vst sve ostalo je u sviracu :wink: |
Kad se vec pricha o vst pianima, pomenuste da je najbolji za sada Grand piano. Jel on sample based ili Physical modelling? I kakavi su uopsteno Physical modelling piano vst-i? Znam da su stringovi uspesno "napisani", tipa gitare i violine. Do kog kvaliteta je to doguralo u emuliranju piana uopste?
Edit: evo nadjoh za Grand piano: Modeled on mastered Piano samples (normalized and noise-reduced). Based on PCM recordings of a Kawai Grand Piano after it has been meticulously tuned and adjusted Zanima me zna li ko za neki Piano "napisan" Physical modelling sintezom? Znam da su Applied Acoustics prilichno jaki u tome, ali nisam nesto chuo njihove klavire...U stvari imaju Electric piano (Lounge Lizard) ali ne i akustichni.. |
a pianoteq?
|
Meni jako dobro zvuci,mnogo bolje od pianoteq-a.
|
sta mislite o Ivory???
|
All times are GMT +1. The time now is 11:12 AM. |