![]() |
Fl Studio
Napravio sam mali projekat u FL-u pa bih sada hteo da eksportujem u wav file ali neznam kako tj. hteo bih da eksportujem svaki kanal posebno snare,hihat,vokale...
Hvala unapred! |
Re: Fl Studio
Fruity ima opciju exporta po kanalima. Rutiras sve lepo u mixeru, svaki kanal posebno i onda kad ides na export chekiras "Split mixer tracks" i to je to. Tamo gde je Looping Mode tu stavi "Cut remainder" mozes recimo da chekiras "Save ACIDized" da ti zadrzi podatke o tempu. Ostalo podesavaj kako zelis. :)
http://www.mstrismusic.com/wp-conten...-mixer-tra.gif |
Quote:
|
solo kanal pa export
|
A koliko kanala imas u projektu? Broj exportovanih traka ti zavisi od broja kanala u mixeru. Exportuje ti samo kanale koji su korisceni (primer: 1. kanal noga, 2. kanal dobos, 3. kanal bass, 4. kanal synth, itd).
Gore kad exportujes chekiraj samo .wav.. Moguce da ti je exportovao i .wav i mp3.. |
ajde da ne otvaram novu temu bezveze
oduvijek radim sve vezano za instrumentalni dio pjesme u frutiju i eksportiram tek kad treba izbaciti preview mixa te ako trebaju vokali exportiram po kanalima i nastavim mix u pt-u ili auditionu...no zadnj vrijeme je "crko" export...tj. kad exportiram nesta, bio to cijeli mix, svi kanali odjednom ili samo jedan kanal jednog patterna - fruity ga exportira no cim zavrsi exportiranje isti cas se zamrzne i ode u famozni "not responding"...niti sam ista mijenjao u postavkama, niti sam mijenjao instalaciju, niti verziju...osmica je u pitanju inace...jedino to je mijenjano je sto su dodani novi plugovi (wavesi i par sonnoxovih)...posumnjao sam na to, no i kad exportiram fajlove u kojima oni nisu koristeni (doslovno kad pokusam exportirat samo frutijev defaultni kick ili sner) ishod je isti... tako da ako netko ima slicna iskustva ili zna rjesenje - bio bih jako zahvalan |
Da se ne bi patio i utvrđivao šta može da bude uzrok takvog ponašanja FL-a - Preporučio bih ti da ga prosto reinstaliraš i sve bi trebalo da bude ok...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:08 AM. |