![]() |
Windows 7
Kako je bilo reci o potpuno novom core-u, ipak je to samo pack-ovana Vista...
Moglo je da prodje sve i kao service pack za Visu, ali Microsoft je mislio da ce ovako mnogo bolje prodati "novi" sistem, umesto da samo ispravlja i prepravlja "stari"... Vec je skoro mesec dana na nekoliko kompjutra i ponasa se odlicno! Sa svim visual dodacima, Aero temom i iskljucenim pagefile trosi nesto oko 400 mb memorije, ponasa se izuzetno stabilno, brze pristupa diskovima, bukvalno sve ono sto je vista trebala biti, a nije! Pravi naslednik XP i bez obzira sto je u pitanju beta release, radi odlicno i trenutno mi je DAW na njemu vec par nedelje, radi bez ikakvih problema, sta vise radi odlicno! Vista ce, bar zvanicno, otici u penziju uskoro, kao so je to bio Milenium, bez obzira sto se ispod Windows 7 krije bas ona, ali krajnji korisnik to i ne mora da zna, sve dok je zadovoljan onim sto je platio! |
Re: Windows 7
kolko sam ja skontao, to mu dođe kao win 98 spram win 95
|
Quote:
|
Ima bitnih razlika u odnosu na Vistu.
Evo probam je vec par dana, i mogu vam reci ta ce to biti jako dobar OS. U startu crpi manje resursa od Viste, ali problem je softver. Od onoga sto sam ja probao, Nuendo 4 radi odlicno, Mgixovi softveri nemogu cak ni da se instalisu. Waves radi bez problema i jos dosta plugova. Pa videcemo, jer je zvanicna verzija najavljena za Septembar. |
koliko ram memorije podrzava windows 7
|
Kao i Vista, preko 16 Gb.
|
mamara
|
imam jedno pitanje za vas windowsovce 7. na sajtu se moze skinuti beta verzija free u 32 bit i 64 bit varijanti.koju preporucujete
|
Besmisleno je baktati se sa 32 bita, imas XP!
|
hmm..dosta njih je prijavilo da ima problema sa Cubase 4 na x64 verziji..Meni je Cube4 radio bolje na x86 verziji nego na XP-u (takodje 32 bit)
|
All times are GMT +1. The time now is 01:24 PM. |