![]() |
mali studio (problem sa bassom)
zdravo ljudi!!!
pceo sam da pravim "studio" u prostoriji ispod stepenista u zgradi u kojoj zivim... prostorija ima 12m2 i samim tim je vrlo tesko izolovati!! postavio sam na zidove drveni rostilj od 10cm i dva sloja azmofona, imam dupla vrata jedna su klasicna drvena i oblozena su azmomfonom i platnom a druga su metalna(radi sigurnosti) i takodje su oblozena azmofonom i platnom.... tako da sam rijesio jedan dio problema sa izolacijom... sad me zanima sta da uradim kako bi izolovo bass posto se i pored svega ovog bass idalje malo cuje vani?? (a strasno mi je bitno da se ne cuje bass zato sto ja radim uglavnom po noci a u zgradi sam....) prostorija ima zakrivljen plafon pa me zanima bili mi pomoglo neko postavljanje nekog bass trapa u gornjem djelu prostorije posto se gore najvise akumuljira bassa? |
Re: mali studio (problem sa bassom)
|
mozda je ovako lakse da se vidi o kakvom je prostoru rijec!!!!!
http://i123.photobucket.com/albums/o...thd/studio.jpg |
to je vrlo teko rjesiti sa nekim malim tretmanom.
ti bi trebo vec kao bi to napravio napraviti soba u sobi. da tome imalo stao u kraj. pozz Denis |
ma da i ja sam razmisljao o tome ali onda nebi imao mjesta vise uopste....
i ovako je jako tijesno... a prostor mi je free i plus tu mi je u zgradi ne moram se cima ko zna dje da pjesacim ili jos gore da idem sa autom... |
All times are GMT +1. The time now is 09:08 AM. |