![]() |
Pomoc oko Vst-eva i Gitare
Postoji li neki Vst instrument ili nesto drugo kompartapilno sa Sonarom koje bi mi menjalo zvuk gitare...Ne razumem se bas najbolje,a treba mi nesto sto recimo lici na GuitarRig 3 sto bi mi menjalo zvuk gitare direktno dok snimam wav?...Pitanje je takodje da li je sve ovo iizvodljivo i ako nije sta je priblizno resenje?...Recimo da mi je cela pesma u Midi-ju a samo mi treba gitara wav...A posto i nemam neku ludu gitaru (Ibanez Gsa 60 :banghead:) potreban mi je neki program da bih dobio lep ton... :grin:
Pozz :grin: |
Re: Pomoc oko Vst-eva i Gitare
Koji Sonar imas? Koju vrstu muzike snimas? Imas mali milion programa.. Guitar Rig, Amplitube, Waves-ov paket ampova... Moze da se snimi audio prilikom rada sa midijem.. Desni klik na kanal, insert audio, obelezis R i kliknes na record dugme :)
|
skini revalver 3
|
Revalver 3, revalver 3.. Na kraju cu morati i ja da ga nabavim koliko ga svi hvalite :)
|
1 Attachment(s)
Inovative hvala ti,prosto me je sramota sto se toga nisam ranije setio...Inace koristim sonar 7,ali sad imam drugi problem...NAime,kupio sam prekljuce E-mu 0202 usb zvucnu karticu i imao nekih problema,ali to sam resio ponovnim istaliranjem najnovijih drajvera...E sad da te ne gusim puno,desava mi se to da ne mogu da koristim dva programa istovremeno koji koriste zvuk (primer; Sonar i Winamp) a isto tako (logicno) ni Sonar i Guitar Rig 3...Ako se razumes u Sonar mozda mozes da mi pomognes...
Ovako izgleda greska koju mi izbacuje,a nesto mi je ne logicno da imam toliko los komp da mi se ovo desava kad mi se nije desavalo sa obicnom Creative Audigy 7.1 karticom :banghead: : |
tako ti je nazalost sa profi karticama... one source at a time ;)
|
Da, to se cesto desava... Idi ovako.. Options>Audio>Advanced.. U playback and record chekiraj 'Share drivers with other programs' i 'always open all devices'.. Javi sta je bilo :)
|
Btw, koliko si platio EMU ?
|
Quote:
Pozz |
Quote:
Pa to se podrazumeva :).. |
All times are GMT +1. The time now is 11:08 PM. |