![]() |
Access Virus|TI2
|
Re: Access Virus|TI2
Hah, vec vidim Fischeka kako se trza :D:wink:
|
:rotfl: ma iskulir'o sam - uz'o bih A6 pre verovatno ;)
|
pre*eben dizajn. jako mi se svidja. dodali su i tape echo, ring modulacije i neke nove distorzije.. ali to je sve.
jer.. ostali su kreteni na USB 1.1 !! :banghead::banghead:... pa to je da ne povjerujes. nakon toliko halabuke i zalbi usera oko total integration, i presporog USB-a, i svih timing problema, oni ostadose na istom.. i ne stave USB2 .. nije da sam sutra mislio kupovati Virus TI, al ovo je stvarno razocaranje.. |
Grabe puno manjim koracima nego kod prelaza s C-a na TI. Vise redizajn nego novi model. Ali i to je za pohvalu. Ne smijemo se razmaziti, ipak Access izdaje nove modele vrlo frekventno.
A ovaj polar (ili kako se vec zove) je predivan. Jedan od najljepsih sinteva uopce! Ja bih uzeo ovog Virus prije nego A6! |
kako je to zahvalna sprava, nema kvarova, sve radi, efekti na sebi, lepo zvuci, svi moguci knobovi, automatizacija prshti, i sve to x6, milina...
|
Quote:
TI je jos uvijek nov i aktualan sint. |
Stvarno to sa usb-om je uzas, imao sam nedelju dana Virusa i to mu je veeelika mana. Da ne kazem da se par puta zestoko zapucao (i to ma MacBooku), pa restartuj... Stvarno ih ne kapiram:confused::confused::shock:
|
Quote:
Ocem novi Virus!!!:banghead: |
evo izvoli novi T(I) virus :P
http://500.dk/sider/baggrunde/film/r...l_anderson.jpg |
All times are GMT +1. The time now is 02:27 PM. |