![]() |
Classic Disco&Satin Grooves sample DVD's
Ovo je mojih ruku djelo: dva sampling DVD-a koje sam napravio za engleski Zero-g.
Sad radim i treći.... Zero G Classic Disco (zapravo je disco underground, ili funky disco ali ajd nek im bude) http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=996 Zero G Satin Grooves - Od Marvina do Barryja, od Anite do MacDonalda http://www.zero-g.co.uk/index.cfm?articleid=1035 |
Re: Classic Disco&Satin Grooves sample DVD's
super !! svaka čast !!!
jako me podseća na mayales...imaš li neke veze sa njima? |
Quote:
Valerija je fantastičan vokal, samo se nekako povukla Kao i svi ustalom koji rade neku urbaniju muziku...naravno.... Sad radim i 3. DVD Brazil Electrolounge... biće zakon! |
svaka cast! :)
|
opa ! svaka cast ! ;D
|
Izvanredno!!! Svaka čast!!!
|
[posto ja uvek pricam o parama - kako (koliko) placaju Zero G?
-Jel imas od prodatog primerka ili unapred plate i to je to? ako nije poslovna tajna,,,,,mislim..:wink: |
Quote:
svaka cast. drago mi je da neko od nas vozi i u tom poslu. :wink: heh i ja znam Petra, svirao sam im Solinu i neke monofonike za jednu od ovih novih pjesme, sto rade s producentom Gregorom Zemljicem. zvuci zanimljivo ovaj Brazil ElectroLounge.. jesi samplirao puno hardvera? |
Svaka cast! sve mi se svidja! Zero G je u vrhu! pozzz i samo nstavi tako!
|
Hvala svima na dobrom prijemu....
Kako plaćaju? Pa, sve ?to zaradim zapravo je dar s Neba, budući da radim ono ?to najbolje znam, obo?avam te vrste muzike, a ni pare nisu lo?e. Sigurno bolje od sve house-diskografije u kojoj ti svi tap?u po ramenu a para niotkuda Ide se na postotak od prodaje... dva put godi?nje, taman u 1. ili2 mjesecu i u 7/8 ...... |
All times are GMT +1. The time now is 09:46 PM. |