![]() |
UAD-2 i zauzeće CPU
:) Kako vam se ponaša CPU? Na sreću, dovoljno mi je jak CPU, pa za sada to primećujem "grafički"... ali, UAD-2 kada se naroka plugovima očigledno da poprilično ume da optereti CPU. Nadam se da će to malo smanjiti pri narednoj reviziji drivera. Kod mene Duo i nije strašan, ali... pravi pravi opterećenje CPU kada je natovaren kako treba, naročito na manjim latencijama.
Ima li neko UAD-2 QUAD? Lepo bi bilo da ga maximalno optreti i napravi screen capture zauzeća CPU u Nuendo. Pa da kaže koji CPU i koja ploča su u pitanju, kao i pri kolikoj latenciji. |
Re: UAD-2 i zauzeće CPU
1 Attachment(s)
evo pokrenuo sam 24 P140 plugova na uad2 quad sto je 91% sva cetiri procesora . opterecenje procesora postoji ali malo ..
|
1 Attachment(s)
Pokrenuo sam i 72 x NEVE 88RS .. i zauzece CPU racunara je oko 21-22%
Izgleda da je idekius u pravu .. jebe ga grafika |
Nije strašno i O.K., ali... bah... dakle UAD ipak potkrada CPU :)
Ako je moja pretpostavka da to radi GUI plugova, sa velikim brojem različitih plugova (različiti GUI) bi opterećenje CPU računara trebalo da bude i nešto veće... Znači... izgleda da nije najpoželjnije UAD-2 instalirati u preslabe računare... Ipak... nije za zameriti, jer je Ivica QUAD-om ipak otvorio 72 stereo kanala Neve 88RS, sa uključenim kompresorom, EQ-om, low cut... :) Mnogo je, kume :-) |
Quote:
|
Quote:
|
i UAD 1 opterecuje CPU .....
Pozdrav |
Quote:
|