![]() |
cene materijala
mislim da bi bilo dobro da imamo jedan topik gde bi se držali podaci o cenama osnovnih materijala koji se upotrebljavaju u akustikčke svrhe.
Eto mene trenutno precizno zanima cena Azmafona po kvadratnom metru, cena Knauf montažnih zidova, kao i cena bukovog parketa. Ono što sam za sad iskopao je podatak iz 2006te, sa nekog foruma je da je 10m2 bukovog parketa sa svim materijalima i rukama oko 173 eura. Kopaću dalje i za ostale materijale, pa ako nađem, napisaću, a ako neko već zna, nek sam doda. Quote:
|
Re: cene materijala
Quote:
Sticky! :) pozdrav bogi |
bogami se za knauf još nisam snašao, izgleda da ću morati direktno do njih da im objasnim šta mi treba. Šta bi sa azmom, kolko ona beše?
|
Quote:
pozdrav bogi |
Evo:
Azmafon Tanji 150din/m2 (1.8EUR) Deblji 250din/m2 (3EUR) pozdrav bogi |
A za nas ovisne od eura?:)
|
Quote:
Ja racune imam samo u dinarima, one stare... i to su neke informacije, ... sveze se mogu dobiti direktno na stovaristu... neka neko da link ka kursnoj listi ima ovde: http://www.nbs.yu/export/internet/latinica/index.html ... zove se "zvanicni srednji kurs dinara" Editovao sam cene gore prema srednjem kursu dinara... nije bas tacno, ali je informativno pozdrav bogi |
Da i ovdje je sve klimavo i nestabilno...
Hvala! |
Staklena vuna (URSA, ISOVER) 5cm oko 100din/m2
Min vuna Knauf 75kg/m3 5 cm debljine oko 325 din/m2 Ako neko ima info za OSB ploce (osb 3 za unutrasnju upotrebu), bio bih zahvalan |
Quote:
Quote:
9mm 2.76EUR/m2 11mm 4.27EUR/m2 15mm 4.39EUR/m2 18mm 5.28EUR/m2 Cene su po m2, kao sto vidite, ali se kupuje "na tablu"... Dimenzije table su 2.5x1.22m i 2.44x1.22m (oko 3m2 u oba slucaja) Na stovaristima gde postoji mogucnost krojenja prema vasim krojnim listama, cene krojenja su uracunate u cenu materijala (obicno je tako). pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 01:43 AM. |