Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Micanje vokala iz pjesme (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25356)

didovzub 01-12-2008 02:34 PM

Micanje vokala iz pjesme

ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milo?ević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja mo?da?
hvala

Sasha Fishter 01-12-2008 02:48 PM

Re: Micanje vokala iz pjesme

ajd malo prvo pogledaj po forumu pa onda bubni pitanje...

Maiv 01-12-2008 03:35 PM

:banghead: :kesa:

google 01-12-2008 06:44 PM

Quote:

Originally Posted by didovzub (Post 227470)
ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milošević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja možda?
hvala

Probaj na>

www.mandrak.org

www.biglale.net

Inovative_kg 02-12-2008 06:22 PM

Ja mislim da smo o ovoj temi pisali bar 602 puta na forumu.. Nemoguce je u potpunosti ukloniti vokale! Postoje razni filteri koji mogu da uklone vokale do odredjene mere (odnosno da umanje njihovu cujnost), ali i to varira od pesme do pesme.. Udji u winamp i u preferences nadji DSP efekte, odobri procesing onog justin stupid vocal removera i snimi preko bilo kog recordera kao stereo mix.. To je moj predlog.. Mozda postoji i neki bolji vocal remover... Potrazi malo. Pozz

HeatMan 03-12-2008 12:04 AM

ma ima tvorac melodynea i to da smisli kako da postane izvodljivo

66musicman 03-12-2008 10:52 PM

Quote:

Originally Posted by HeatMan (Post 227749)
ma ima tvorac melodynea i to da smisli kako da postane izvodljivo

Ne daj boze, jer ako im i to uspe potpuno smo ga ufitiljili mi muzicari protiv PLAY & STOP "muzicara". P.S. Ajd sad midi-file-ovci udrite sa kritikama.

dejankuki 04-12-2008 08:11 AM

Da je svako ko je pitao ovo pitanje na bilo kom mestu uplatio po 1Euro u budzet (namenski za ovo pitanje) danas bi taj budzet iznosio oko 2 hiljade milijardi... i bili bi bogata zemlja... i napravili bi taj program... ovako.. dok ne pocnu da placuju ljudi pare, nema od toga nista!

bassystem 08-12-2008 02:46 PM

Quote:

Originally Posted by google (Post 227504)

e....ne rade ti linnkovi, jbg....ovi su provjereni:

www.minidisk.matrice.co.ju

www.splavovi.laptoppjevači.bmw

mada se ovaj drugi malo te?e učitava

awacs 08-12-2008 02:57 PM

Quote:

Originally Posted by 66musicman (Post 227881)
Ne daj boze, jer ako im i to uspe potpuno smo ga ufitiljili mi muzicari protiv PLAY & STOP "muzicara". P.S. Ajd sad midi-file-ovci udrite sa kritikama.

Muzičari su odavno ufitiljili u borbi protiv DJ-eva. Ovi likovi koji pu?taju MIDI bar pevaju preko tih matrica... ili se bar trude da pevaju...

All times are GMT +1. The time now is 07:58 AM.