![]() |
Micanje vokala iz pjesme
ovako,treba mi za jedan nastup matrica pjesme Princeza Dade Topića i Slađane Milo?ević,e sad 99% da na netu neću nigdje naći matricu,pa dali postoji neki programčić kojim bi mogao "uklonit" voklae iz pjesme i dobit samo matricu,ima netko ideja mo?da?
hvala |
Re: Micanje vokala iz pjesme
ajd malo prvo pogledaj po forumu pa onda bubni pitanje...
|
:banghead: :kesa:
|
Quote:
www.mandrak.org www.biglale.net |
Ja mislim da smo o ovoj temi pisali bar 602 puta na forumu.. Nemoguce je u potpunosti ukloniti vokale! Postoje razni filteri koji mogu da uklone vokale do odredjene mere (odnosno da umanje njihovu cujnost), ali i to varira od pesme do pesme.. Udji u winamp i u preferences nadji DSP efekte, odobri procesing onog justin stupid vocal removera i snimi preko bilo kog recordera kao stereo mix.. To je moj predlog.. Mozda postoji i neki bolji vocal remover... Potrazi malo. Pozz
|
ma ima tvorac melodynea i to da smisli kako da postane izvodljivo
|
Quote:
|
Da je svako ko je pitao ovo pitanje na bilo kom mestu uplatio po 1Euro u budzet (namenski za ovo pitanje) danas bi taj budzet iznosio oko 2 hiljade milijardi... i bili bi bogata zemlja... i napravili bi taj program... ovako.. dok ne pocnu da placuju ljudi pare, nema od toga nista!
|
Quote:
www.minidisk.matrice.co.ju www.splavovi.laptoppjevači.bmw mada se ovaj drugi malo te?e učitava |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:58 AM. |