![]() |
Petar Nisic - Tajna
evo jos jedne pesme
sve vrste komentara dobrodosle :) http://www.yousendit.com/download/TT...Z1BlM1R2Wmc9PQ |
Re: Petar Nisic - Tajna
:wave2:bravissimo
|
Stvar je takva kakva jest, ba? kao i vokalist, i mislim da ne pretjerujem kad ka?em da su to jedine dvije zamjerke koje čujem. Sve drugo zvuči jednostavno odlično. Naizgled jednostavno i bez ikakvog napora... ba? kako treba.
Posebno mi se sviđa ?to je perskusivna i tonalna ritmika tako lukavo usklađena, a prostorno opet nema gu?ve i nadglasavanja. Reverbi su odlični, i vjerujem da su uzeli i znanja i vremena. Svaka čast na svemu "oko" same pjesme :wink: |
Po meni "too bass heavy" - postaje zamoran koliko ga ima na nekim mestima
|
Odlicno pevanje i dobar, nepretenciozan ljubavni tekst.
Sve u svemu, uradjeno sa ukusom pozdrav |
Quote:
Svakako! Konačno malo muzike u ovoj sobi. :) |
Meni se svidja,pogotovo atmosfera.Mozda malo nedostaje neka gitara,ali to je vec samo nesto sto bih ja ubacio.Inace,super.
|
super trek super zvuk,mozda bass heavy zvuci malko zamuljano dole ko neki bass enhancer
|
hvala svima!
u pravu ste za sve i bice to sredjeno... ovo je vise raf posto je smixano za jedan dan, a onda jbg... zamor ucinio svoje :) po meni recimo i vokal treba da bude meksi, malo je metalan... mora nadjem neku analogiju :D a sto se tice gitara, klavira i sl. tzv. "must have" u pop pesmama... nekako mi to uopste ne fali... onda bi aranzman bio klasican, ovako ko zeli moze da pusti masti na volju :))) pozdrav! |
Easy!
Prvo arr. dotjerati do finala, pa onda cuti da li treba cacnuti vox. 8-) |
All times are GMT +1. The time now is 09:08 AM. |