![]() |
US 2400 by tascam
ima li neko iskustva sa ovim?
gde se mozhe nabaviti?koje su cene ako znate? deluje mi kao super spravica za mix.....shta mislite ljudi? hvala unapred !!!!! |
Re: US 2400 by tascam
ne proizvodi se vec par godina, a direktna zamena na zalost ne postoji.
srecno sa nalazenjem. |
hvala puno na informaciji !!!!:shock::(
|
oo komšija, pozdrav ;) Kako nisam do sad skontao da si se pojavio i ovde :banghead:
dobrodošao nam na forum :da: |
pa fala marko....kako ide peglanje?
ima li se vremena za muziku??? |
eh pegla se fulltime... a bogami se i muzika stiže :D
|
redwater dobrodosao na forum :)
api A2D, lepo :) kako si zadovoljan? jel si ga kupio 'na loptu' ili si cackao neke druge Api-je pa si se odlucio za njega? pozz :) |
HVALA nna dobrodoshlici ljudi !!!!!
to je malo mator sajt...ima josh novina....uglavnom u mikrofonima... a shto se apike tiche buducji da sam pored studija i bubnjar-jurio sam tajnu tog nadrndanog zvuka preko okeana i shvatio da pored sviracha i instrumenta taj pre chini veeeliki deo priche....tak da dodjoh do rajka preko prijatelja chisto da cheknem dal je i tu sve na mestu kao kod drugih njihovih proizvoda koje sam chuo i video i onda uslovno naslepo uzeh to i tek tad skapirah sve ove A klase iz presonusa i tih reshenja nemaju veze sa mozgom....najverovanije uskoro dolazi i chetvorokanalni pa je to onda skoro taj banj koji hocju... |
Quote:
nego back on topic - us2400 nema vise, moras da razmisljas o necem drugom. Nemoj ga kupovati polovnog, jer sve sto ima moto fadere vremenom crkava, otici ce ti pare na servis. Gledaj alternativna resenja. Sve zavisi od budzeta, preporuka je naravno za Euphonix Artist seriju, cak i MCU Pro, a s obzirom da vec imas tascama, ok ti moze doci i Behringer BCF2000, ja ga imam, radi cool :) naravno, ako se ima, vozi na Euphonix i da vidis uzivanciju :) pozzz |
|
All times are GMT +1. The time now is 06:47 PM. |