![]() |
Izbor zvučne karte za MacBook!!!
koristim macbook.....budzet mi je ogranicen:banghead:....u obzir sam uzeo
1. focusrite saffire le 2.m-audio fast track pro i mozda m-box 2.ali nisam sigura kako radi sa logic-om...ili mozda neka druga....neki ce reci apogee duet,ali kosta previse za mene u ovom trenutku e sad...zanima me koja radi najbolje na mac-u.... |
Re: Izbor zvučne karte za MacBook!!!
Hmmm... poprilično si se prošetao kroz cjenovne klase...
|
Quote:
|
mbox 2 - 365e
duet - 389e na thommanu...duet moze lako da se nadje i za manje pare (350e)... |
ako ne radis u ProTOolsu, udri po Duetu, neces zazaliti :)
|
duet je odlican, skoro sam ga imao na testu. pazaricu ga verovatno za vucaranje sa laptopom.
|
U pravu si, mislim da za 2/2 nema povoljnijeg resenja, i ja se razmisljam (citaj prisabiram) u tom pravcu...
|
necu nista da sugerisem,ali imao si ovde kod nas na oglasima od pre nekih mesec i kusur dana u vise navrata jedan mbox2 sa finim softverskim paketom za 250e,sto je smesno povoljno.prolistaj pa razmisli,ja sam imao prilike da cujem to "parce" hardvera na delu...i sta reci...jeste "mali",i usb standard,ali je ipak digidesign.i dooobro sljaka
pozdrav |
jel neko imao problema sa firewire kartama na macbook-u......malo sam istrazivao na netu i vidim da je cest problem bio da kad se nakaci fw karta mac se pocne zagrijavati ko lud i vent. rade na maksiali...tj...cuje se mnogo glasno.....to je i meni ujedno jedina mana ovog kompjutera....preterano zagrijavanje....iako ne cesto...ali zna da iritira....pa zato razmisljam da uzmem usb.....u svakom slucaju:banghead:......:rotfl:
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 05:10 PM. |