![]() |
Za ponosne vlasnike Alfa Romea
Jeste svesni vi sta vozite? :)
http://www.wallpapergate.com/phpthum...alfaromeo2.jpg Krstaski znak, a pored njega zmija koja jede coveka? I posle kazu "teorija" zavere :banghead: |
Re: Za ponosne vlasnike Alfa Romea
to nije zmija to je zmaj
|
|
Taj opis sa wikipedije je jos bolesniji, serpent (da se mekonin ne bi bunio :) ) poradja dete?
Ako je serpent = znanje, onda i ima nekog normalnog smisla? Mada odakle to da znak serpenta znaci znanje ako oni nikada nisu postojali, ili ako ne postoje i dan danas? :rolleyes: |
1 Attachment(s)
Vezuju taj znak za teorije zavere... ali... ko normalan se lozi na te price.
Kachim sliku iz priche o Jasonu i Medei koja treba da potvrdi prichu o teorijama zavere :) Inache, glupo bi bila da tako smekerska naprava ima za znak recimo slovo Z u elipsi :D Definitivno necu zbog "stravicnih pricha" o Alfinom znaku prodati Alfu da bih kupio Golfa Dizela, ili Mercedes 123 200 D :D P.S. Znate sta je Musolini rekao? "Volim Alfu, zato sto je brza poput mojih misli" :) P.P.S. Prizivate Kravadinku da vam odrzi lekciju o Alfa Romeo... i to vrlo detaljnu i dugaaaaccckuuu :-) http://thebiggestsecretpict.online.fr/nwo.htm |
Quote:
|
Ja sam nekad vozio alfu i sigurno je ne vozim BAS zbog toga:rolleyes:
|
Jebem li ga.. ja kad kupujem kola gledam performanse i tehnicke detalje automobila, kao i renome firme koja ga proizvodi. Nije presudno, ali volim i kada firmaa ima tradiciju, narocito kod automobila sa sportskim duhom...
Jos mi nije palo na pamet da proveravam da li iz njega stoje templari, sile zla, vladari iz senke, gospodari sudbina itd. :D Mada ni to nije lose... dobra je fora, moram da priznam :rotfl: |
Ja na ovo gledam vise kao na zanimljivost, ne morate da prodajete svoje alfe :)
|
Imao sam Lancu Kappu 2.4 deset godina... to je jedna veliko njesra kao i svi italijani... Ko nije imao Mercedesa taj nezna sta je auto...
|
All times are GMT +1. The time now is 02:45 PM. |