![]() |
Kako da snimim pesmu na klavijaturi?
Imam onaj Roland g600..ja znam da napravim neki ritam pa da ga snimim i posle da ga pustim i sviram..ali ne znam kako da snimim celu pesmu,npr. prvo ritam pa bass,pa jos neke efekte,pa onda da sam soliram...?????????
|
Re: Kako da snimim pesmu na klavijaturi?
zasto ne bi prvo procitao uputstvo?
|
http://www.youtube.com/watch?v=v6guBTOwa68
Pogledajte ovaj link.Decko je prvo snimio gitaru pa choir pa celestu pa preko toga svira organ. Kako to da napravim??????? |
Quote:
|
Zato sto je covek stranac i ko zna kad je online...skinuo sam uputstvo,naso stranicu -how to record a song- al stvarno ne mogu da pohvatam sve sto se kaze u njemu..
evo linka za manual,pa ako neko ima strpljena neka ga skine i nadje stranicu 67-70(tu je ta opcija) i malo mi bolje pojasno kako se to radi.. Hvala unapred! |
Quote:
|
Quote:
Pozdrav |
Brateeeeeeeeeeee....:shock::shock::shock::banghead :
Daj taj link, za manual, ja cu ti pomoci... |
|
ajd sillikon nemoj covjeka da zaje.. :wink:
ako neko nesto uopce ne razumije, ne treba to bit predmet sprdnje. svi smo bili u toj situaciji. i bicemo opet.. leshin savjet je najbolji, ali moras pocet ispocetka (manuala). da vidis kako je postavljen mutlimode, sekvencer i sve to. uvijek je to tako, u startu ti objasni neke postavke, nazive itd.. koje ako preskocis, poslije ono dalje ti ni ne moze bit jasno. |
All times are GMT +1. The time now is 11:57 PM. |