![]() |
zidni nosac zvucnika
gde bih mogao naci stalke za na zid, koristio bi ih za jamahe msp 5a to je oko 10 Kg.
|
Re: zidni nosac zvucnika
Quote:
Ako mozes izbjeci nemoj ih stavljati na Zid.:wink: Pozz Denis |
Napravi ili kupi samostojne stalke na koje daj zvučnike. Stalke napuni kvarcim pijeskom. Ima? vi?e tema na tu temu i na stickyju!
|
dema0206
Ako mozes izbjeci nemoj ih stavljati na Zid. uh pa tesko je izbeci kacenje na zid jer se radi o mojoj sobi u kojoj bas i nema mesta za podne stalke. NLP Napravi ili kupi samostojne stalke na koje daj zvučnike. Stalke napuni kvarcim pijeskom. Imaš više tema na tu temu i na stickyju! znam citao sam ali mi ne rade posao kad nemam gde da ih stavim. video sam kod ortakinje neke pokretne stalke koji se kache i deluju mi sasvim pristojno. Zapravo trenutno mi posao zavrsavaju neke knjige ali mi ponestalo knjiga :) , a i nije mi bas stabilna ova konstrukcija :grin: zbog cega treba da izbegavam zidne stalke???:confused: |
kontam da ih trebas izbegavati jer se onda preko stalka zvuk prenosi na zid i daje sasvim drugi osecaj.. mozda gresim :)
|
Ako stvarno nema? drugog izbora onda kupi ili napravi zidne stalke te pod zvučnike podstavi 5cm te?ke/ guste kamene vune presvučene u nekakvu tkaninu, recimo platno.
|
Quote:
pozdrav bogi |
Da bolje na radni stol nego na zid (sam zna? preno?enje vibracija po ručici nosača, prevelika blizina zida...).
|
Da, ... pokusaj pri tom da stalke vezes za noge od stola, ne za radnu povrsinu..
pozdrav bogi |
All times are GMT +1. The time now is 06:09 PM. |