![]() |
Rukavica Snage - Ja sam tako mali!
Ovo je nasa pesma, pa nas interesuje vase misljenje o istoj. Radjeno je kod kuce, pa izvolite i cujte. :)
Svaki komentar, super komentar... :D link za download: http://rapidshare.com/files/14666643...ali-01.mp3.htm |
Re: Rukavica Snage - Ja sam tako mali!
do jaja :D
hvala, nema niceg lepseg nego izazvati osmeh na necijem licu ! i dobra je svirka :) |
Quote:
|
hahahahhahah drvo svjetlosti, rukavica snage.. previshe gledate naruto-a i zmajevu kuglu hahahah.. aj skidam pa javljam utiske..
|
vokali su vam pretihi, nishta ne kapiram shta prichate.. i bekovi se raspadaju uodnosu na lead.. dobosh mora malo vishe da udara, kick takodje..
svirka je do jaja (klasichan pupke) :P, al ne vidim svrhu poshto nema razrade.. :) dva puta pichi jedno te isto.. u sv sl, pojachate vokale, malko sredite mix, i moze da ide za shpicu neke dechije emisije.. |
Quote:
Quote:
Quote:
|
ma skapirao sam.. :) dobra zajebancija.. al daj neku ozbiljnost ljudi da chuju od tebe...
poz |
haha pesmica je genijalna...
|
:rotfl: odlicno!!!
|
:trchi: Super ne?to :rotfl: . U ovom miksu koji je linkovan ja ne bih dirao ni?ta osim EQ-a na vokalima (bolje je da budu o?tri i tihi nego tupi i glasni). Čak bih napravio nekakav "telefonski" filter. A pesma i tekst i svirka - do jaja. U?eleh se ovako duhovitih stvari :) :) :)
|
All times are GMT +1. The time now is 02:30 AM. |