![]() |
"gemini" (middle part), 900kb
eto ga, dio iz instumentala "gemini" by reinhardt
kritike dobrodosle:) ! @mandrak, tnx man.. adl600 kick ass!! |
Re: "gemini" (middle part), 900kb
1 Attachment(s)
:)
|
Svaka cast, obizirom da se i ja time bavim, bas lepo i svirka, ideja, a i zvuk mi se svidja. Ajd malo za sve forumase kakav ti je bio setup?koja gitara
|
Super,steta sto nisi sve pustio u etar...
|
OVo je jako dobro! Daj stavi cijelu stvar!
|
ej ljudi bas mi je drago da vam se svidja:) !!
gitare su CORT NTL-20 i neka, no name, uboli smo je na hrelicu (poznata buvlja pijaca u zagrebu za 100kn) obje su malo modane al nista drasticno-bridge, 2 mashinice, zice.. tuning nije standardni (dis-b-dis-gis-c-dis) sto je prestavljalo problem u odabiru zica (na cortu je promjenjeno 3 paketa, na kraju zavrsilo na martin acoustic sp custom light .011-.052 cort je sniman sa neumann km184x2, XY stereo ubodeni u presonus adl600(150ohm), hi-pass-on. druga je snimana mono,sa akg c480--avalon737sp, ambience mike:neumann u87--ua solo610 prostor je 15-ak kvadrata dosta "ziv", sa malo akust. tretmana (na podu laminat, dva coska-bas trap, na zidu malo mid-apsorb.) i to je to. bez eq, kompresije, jedino malo reverba:da: ako imate kakvu ideju za eq-dajte! (meni zvuce okej, ali ima tu nesto i stilizma..umjetnicke slobode) eto,cijelu pjesmu jos nemogu pustiti zbog izdavackih obaveza, mada neznam i sam.. pricekat cu bolje.. |
Quote:
|
Setup je jako dobar, a izgleda da je i prostorija jako dobra, s obzirom da nisi stavljao eq, svirka je jako dobra i precizna jos da je neki martin imao bi vrhunsku rezultat, mada meni i ovo jeste dobar rezultat. Daj objasni jos onaj xy setup i da li si morao da okreces fazu!!
|
@braca,
faznih problema nije bilo jer su kapsule bile jedna do druge, pod kutem od 90, jedino jeka u prostoru..:confused: pa smo i session zapoceli sa vozikanjem na stolici, trazenjem najbolje lokacije od ostalog.. upariti zice, gitaru i trzalicu(:shock: ) to je bio najveci poso a ideja, inspiracija.. pjesma se zove gemini (lat.-dvoje) i posvecena je mojim, sad vec mjesec dana starim blizancima, Emi i Dini:da: |
fino zvuci.produkcijski,tehnicki i idejno.sto se eq-a tice...možda malo "smeksati" zvuk te dodati nesto "topline".jos da si stavio cijelu stvar pa da prosudimo i umjetnicnu stranu... :D pa cak i da ti netko i mazne ideju,i stvar postane planetarno popularna...vodafak.bar će se Dino i Ema poslije jednog dana hvaliti da jedan veliki hit posvecen njima u cast.a i tati dati dobre sanse za tuzbu i basnoslovnu odštetu. :rotfl:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:02 AM. |