Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Tutorijali (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=88)
-   -   Pomagaj Te Drugovi!!!!!!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=24046)

MOVER 22-08-2008 03:57 PM

Pomagajte Drugovi!!!!!!!

Uzeo sam m-audio delta 1010 zvuchnu kartu,sa kojom by the way nikad dodira nisam imao,i zanimam me spajanje mixera,kompa,monitora na nju u principu sve bitnije stvari vezane za nju!!!!Kablovi i ostalo tnx unaprijed!!!!!pozzzzzzzzzz:banghead:

Bota 22-08-2008 04:08 PM

Re: Pomagaj Te Drugovi!!!!!!!

No hard feelings ali nisam mogao da ignorisem gramaticke greske u naslovu. Ovo stvarno bode oci. Pravilno je "pomagajte" a ne ''pomagaj te''. Nije ovo prvi put da primjetim nepoznavanje osnovnog pravopisa kod clanova foruma.

master29 22-08-2008 04:54 PM

Quote:

Originally Posted by Bota (Post 213896)
No hard feelings ali nisam mogao da ignorisem gramaticke greske u naslovu. Ovo stvarno bode oci. Pravilno je "pomagajte" a ne ''pomagaj te''. Nije ovo prvi put da primjetim nepoznavanje osnovnog pravopisa kod clanova foruma.

Ajd sada,pa ljudi na brzinu pisu...koliko smo puta svi pogresili..bitna je poenta.Pozz......

master29 22-08-2008 04:55 PM

Quote:

Originally Posted by MOVER (Post 213890)
Uzeo sam m-audio delta 1010 zvuchnu kartu,sa kojom by the way nikad dodira nisam imao,i zanimam me spajanje mixera,kompa,monitora na nju u principu sve bitnije stvari vezane za nju!!!!Kablovi i ostalo tnx unaprijed!!!!!pozzzzzzzzzz:banghead:

Imas puno naslova i puno polemike oko Delte na Rumskom....samo pokreni opciju"Search"i sve ce ti izaci...Pozz

Reaper_NS 22-08-2008 10:15 PM

Ja bih pomogao da znam :)
Ajd ljudi i mene to ineresuje :)

R A V E N 17-09-2008 07:15 PM

Quote:

Originally Posted by Bota (Post 213896)
Ovo stvarno bode oci.

Interesantno,ovo je veoma česta greška koju viđam i na drugim forumima,na primjer:"daj te","pogodi te"...

Quote:

Originally Posted by master29 (Post 213909)
pa ljudi na brzinu pisu

Nema to veze sa brzinom pisanja.

Maiv 17-09-2008 08:41 PM

A ja mislio da se covjek zeza s naslovom...

Oggy 17-09-2008 10:28 PM

Quote:

Originally Posted by R A V E N (Post 217250)
Interesantno,ovo je veoma česta gre?ka koju viđam i na drugim forumima,na primjer:"daj te","pogodi te"...

Nema to veze sa brzinom pisanja.

Pa ne kapiraju da to "te" nije kratica od "tebe", vec samo odredjuje mnozinu... :)
Ali tip...
Ako ste u nedoumici, napisite full verziju pa cete videti da "daj tebe" ili "pomagaj tebe" nema mnogo smisla... :)

O Delti, "search" :)

Danny Lou 18-09-2008 08:37 AM

pazite ako to posmatramo sa strane crnskog jezika "pomagaj te" se u ovom slucaju moze protumaciti kao treca konjuktivizacija nazalnog "e" te moze veoma lako da se razumije kao "nestalo mi je goriva" ili "sta ce biti za rucak?"... :D

lesha 18-09-2008 01:18 PM

a mozda je i skraceno od "pomagaj brate" :D

All times are GMT +1. The time now is 01:47 AM.