![]() |
Arhiviranje projekata
Interesira me sto radite sa zavrsenim projektima, dali ih arhivirate na hdd, dvd-e.... ili jednostavno shift+delete?
|
Re: Arhiviranje projekata
nikad ne znas za sta ti moze bilo sta zatrebati... prvi backup eksterni hard, drugi backup dvd pa u futrolu :wink:
|
najsigurnije cuvanje podataka je format c:
|
Quote:
Ja imam nezna se koliko externalnih diskova, sa kojekakvim back-up ima..! Nikad, ponavlajm Nikad , mi nista nije trebalo! Skoro sam pobrisao skoro sve... pravilo - cim izadje ploca - brisem sve!! |
Quote:
mozda izdas koji remix danas, sutra u future space beatu...:grin: Ostavis djeci da vide kako se nekad radilo na 24/96...:grin: Ma i ja to cuvam, a ne znam cemu. |
Quote:
|
Ni meni nikada nije zatrebalo, ali sve cuvam :)
Posto radim u Nuendu, "save project to new folder2, cekiram i "remove unused files", poskidam sve efekte i sl. i taj folder rezem na DVD, potom ga brisem sa HD-a, kao i originalni folder... |
externi HD i obzirom da na jedan od 500gb (80e)moze da stane 100ak projekata bez iceg da zaHfali i nije neka investicija...
|
Otprilike koliko vam jedan projekat zauzme mesta.. naravno sve zavisi od vrste muzike i tako to.. al odokativnom metodom :D ?
|
1-2-3 < GB... zavisi audio, audio/video....
|
All times are GMT +1. The time now is 10:56 PM. |