![]()  | 

Arhiviranje projekata 

Interesira me sto radite sa zavrsenim projektima, dali ih arhivirate na hdd, dvd-e.... ili jednostavno shift+delete? 
	 | 

Re: Arhiviranje projekata 

nikad ne znas za sta ti moze bilo sta zatrebati... prvi backup eksterni hard, drugi backup dvd pa u futrolu :wink: 
	 | 

najsigurnije cuvanje podataka je format c: 
	 | 

Quote: 

Ja imam nezna se koliko externalnih diskova, sa kojekakvim back-up ima..! Nikad, ponavlajm Nikad , mi nista nije trebalo! Skoro sam pobrisao skoro sve... pravilo - cim izadje ploca - brisem sve!!  | 

Quote: 

mozda izdas koji remix danas, sutra u future space beatu...:grin: Ostavis djeci da vide kako se nekad radilo na 24/96...:grin: Ma i ja to cuvam, a ne znam cemu.  | 

Quote: 

| 

Ni meni nikada nije zatrebalo, ali sve cuvam :) 
	Posto radim u Nuendu, "save project to new folder2, cekiram i "remove unused files", poskidam sve efekte i sl. i taj folder rezem na DVD, potom ga brisem sa HD-a, kao i originalni folder...  | 

externi HD i obzirom da na jedan od 500gb (80e)moze da stane 100ak projekata bez iceg da zaHfali i nije neka investicija... 
	 | 

Otprilike koliko vam jedan projekat zauzme mesta.. naravno sve zavisi od vrste muzike i tako to.. al odokativnom metodom :D ? 
	 | 

1-2-3 < GB... zavisi audio, audio/video.... 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 05:46 AM. |