![]() |
Re: Novo izdanje by Codar - Digital Strings / Tekknology Music
Meni nema sanse da se ucita myspace player od svih silnih slika i sliketina...
|
Quote:
|
Quote:
http://www.junodownload.com/ppps/pro...1347780-02.htm evo možeš ovdje preslušat, samo je krači clip. ili klikni na bilo koji shop gore. |
Dobro je...dopada mi se..mada steta sto se preko tih playera totalno gubi zelja za preslusavanjem s obzirom kako degradiraju zvuk
Daj nam neke detalje kako radis, s cim, gde, kuda, zasto i to tako:) Nov si, pa da te malo ispitamo:D |
Fino,fino...dopada mi se..mada nisam navikao na tako dug synth solo u jednoj tech house numeri..
|
Dobro je...dopada mi se..mada steta sto se preko tih playera totalno gubi zelja za preslusavanjem s obzirom kako degradiraju zvuk
Vrijedi i za mene |
Quote:
... ukratko, radim sa Ableton Live seq. par controlera hrpu pluginova koje ucitavam na drugom računalu kako se glavno ne bi raspalo :) ... uglavnom se vrtim oko electro/progressive house glazbe evo malo sam zagrebao u tech house ili mozda latin house sa ovom stvari pa mozda ne zvuci bas kao klasicni tech house no eto. ... svidio mi se sound Albino gitare, odsvirao sam melodiju na midi klavijaturi , izrezao najzanimljivije dijelove i to ubacio u tech groove .. ... eto , ako vas jos sta zanima samo pucajte :rotfl: |
Pristojno... Svidja mi se sto ima taj solo, ne volim mnogo 'suvu' muziku... :) Inace volim progressive house - a ovo mi tako deluje (?)
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 06:58 PM. |