![]() |
Master Scratch Band 1984 video!!!
http://www.youtube.com/watch?v=jYoBPnpN6DA
he,he...kako je to davno bilo :rotfl: snimano u studiju Druga Maca, kod Enca Lesica....ha,ha...eeeej! pre 24 godine... |
Re: Master Scratch Band 1984 video!!!
ove ribe su vam tesko groblje i za ono vreme :P salim se super !!! daj okaci divx-eve vasih spotova !
|
OKej, mada tema me nesto ne radi, basevi su mi suvise fingered, sintovi mogu da prodju:wink: Nije loshe za brejk dance. Ribe onako, nisu loshe
|
Quote:
kakvi ste!!! pa ko je pricao o ribama uopste!!??? Ono jes' da su frizure i garderoba smesne...pa bile su 80-te!! A od sprava smo imali 4-kanalni monofoni sequencer (Roland MC4B), Pro-One (bass), Mono Poly, SH-101, Drumtrax ritam mashina, itd... @Alavuk...ima na istoj strani jos 3 spota sa Sizikama !!!! hahahaaaaa....valjanje! |
Quote:
|
Ih Vrac, pa nije kompresovano uopste, ne radi mi kompresija na kiku :rotfl: Salim se!
Super je ovo za podsetiti! Mada, gde vam je palo na pamet da samplujete svinjske groktaje...secam se da me je jos onda jedino to nerviralo:) :) |
fenomenalno
voleo bih da sam ziveo u to vreme... upravo kopam po soulseeku data - neka ti se dese prave stvari |
Retro ribe:jupi:
http://www.youtube.com/watch?v=tMgJC...eature=related a iz ove pesme (ako je vasa) Bajaga vam ukrao temu za onu pesmu,mislim da se zove 20. vek... |
Quote:
@ mekonin...To smo tako pokrali os Depeche Mode, da je bilo sramotno,,..ali potpisao Jugoton, otislo 5000 singlova, itd! @milos...pazi stvarno..! al je poplasio..... |
hiper carski!!! najveci moguci respect ya apsolutnu inovaciju (prostor je nishta i vreme je nishta jer vrednost ne ume da ceni te stvari :)
|
All times are GMT +1. The time now is 08:11 AM. |