![]() |
cubase REWire FL studio
Upravo sam povezao midi klavijaturu sa Fruty loopsima(koristim 4orku :)).
Podesio sam stvari u Optionsi/MIdi devices i sve šljaka.Snima,dere,pere. ALi kad zatvorim FLsutio,otvorim Cubase i povežem FL studio na ReWire sa Cubaseom(znači otvorim FL iz cubasea),tada mi više prepoznaje midi klavijaturu u frutyima.U cubaseu šljaka midi ali u FL studiu(rewire) neće. Malo sam zakomplicirao stvar:ups: ali valjda se skužilo. Pretpostavljam da bi trebalo u Cubaseu podesit ali šta,kako gdje? |
Re: cubase REWire FL studio
Instaliraj poslednju verziju FLoops-a i podigni ga kao plugin..najbezbolnija varijanta
|
e jebga,nie fora,oću proku?it u čemu je caka.
|
Pa mozda jednostavno 4. nema podrsku....onda svakako neces uspeti!
|
Quote:
|
pa jednostavno je , kad rewire-ujes cubase ti je glavni host ostali su externi "vstI" (uslovno receno) tako da mozes svirati svoju omiljenu midi klavijaturu ka frutiju samo kad bi napravio midi track u cubase-u i sendovao midi izlaz ka frutiju tj komponenti u frutiju , barem tako meni uspeva za reason
|
Quote:
|
Quote:
nemoj da pricas! meni je oduvek smaralo to sto ne mogu da koristim klavijaturu u oba programa. mada cini mi se da sam ovo probao i da nista nisam dobio. jel mozes recimo da standardno usmeris preko nuenda klavijaturu na thor recimo, i da ga kontrolises apsolutno isto kao da nuendo ne postoji? ja sam do sad kad god sam hteo midi u nuendu iskljucivao isti u reasonu, i obrnuto.. @matija verujem da to i tebe muci.. |
Quote:
|
imam jedan čudan problem.Kad otvorim cubase pa napravim rewire sa Fruity loopsima sve šljaka ali nikako ne mogu otvorit prozor FLoopsa.
Prije je sve bilo u redu. Idem na Devices,pa pritisnem FL studio.Zatim odem u start menu i kliknem na FL i automatski mi otvori prozor Fl studia rewire. A sad..isto tako sve poštelam,odem na ikonu u FL studio i isto mi otvori rewire,ali na ekranu vidim samo onaj mali prozor sa gumbom koji se pojavi i klikam po njemu ali neće mi nikako otvorit prozor FLoopsa???:banghead: |
All times are GMT +1. The time now is 04:58 AM. |