![]() |
Lola Audio
ja sam ovdje novi..... iako su neki mo?da već i čuli za moju malenkost.....
naime, prijatelj me zamolio da mu rackiram Loline module, ali imam problema sa identifikacijom pinova na EDGE konektoru...naime, cijeli sklop bi se trebao napajati sa 24 volti koji se vode na tracking regulator koji je izveden sa raritetnim integrirce za koji nemogu nabaviti datasheet...... bio bih jako zahvalan ako bi netko imao neku dokumentaciju..... |
Re: Lola Audio
Quote:
|
A mozes da probas i ovde: <table style="border: 1px solid rgb(255, 0, 0); border-spacing: 0pt; border-collapse: collapse;" border="0" cellpadding="0" cellspacing="2" width="500"><tbody><tr><td height="21"> </td> <td colspan="2">
Nova adresa: Gruje Miškovića br. 24, 11030 Beograd </td> <td> </td> </tr> <tr> <td height="21"> </td> <td class="style3" width="82">Telefoni: </td> <td class="style3" width="416">Centrala : 011-305-71-71 (4 linije) i 011-355-39-58 </td> <td> </td> </tr> <tr> <td width="2" height="21"></td> <td> </td> <td class="style3">Direktor : 011-305-72-42 </td> <td width="2"> </td> </tr> <tr> <td width="2" height="21"> </td> <td> </td> <td class="style3">Telefax : 011-305-72-43</td> <td width="2"> </td> </tr> <tr> <td width="2" height="21"> </td> <td class="style3">E-mail:</td> <td class="style3"> lolaudio @bitsyu.net </td> <td width="2"> </td> </tr> <tr> <td width="2" height="21"> </td> <td> </td> <td class="style3">info@lolaudio.com </td> <td width="2"> </td> </tr> <tr> <td width="2" height="21"> </td> <td class="style3">URL: </td> <td class="style3">www.lolaudio.com</td></tr></tbody></table> |
Pozdrav Ivo! Ja sam uvjeren da Roginator ima te module jer sam ih vidio kod njega... A on sigurno zna i odgovor na tvoje pitanje. Roginator??? Di si???? Gdje si nestao????? Na morui?????
|
vidi, vidi tko nam je dosao:)
Hehe, ako se pojavi dokumentacija, odmah provjerite i za master sekciju |
Quote:
|
ovi moduli koje ja spominjem su i potekli od Rogine :-) a on nažalost nema nikakakvu dokumentaciju... ali obećao je potruditi se nabaviti.... nije još na moru... ide za par dana, ali ej jako u gužvi jer se finišira studio-......
|
Ivek, naj se niš bojati.... mislim ja na tebe, hehe
|
Veliki pozdrav čovjeku i majstoru Electroivi, ljudi pitajte majstora ?ta god vezano za elektroniku čovjek puno toga ku?i a zna pone?to i o Mci pultu i reckiranju Mci kanala:wink:
Ivo ne ginu nam čevapi:beer: |
Javljam se ko dobrovoljni sponzor da platim čevape, ako vjeko ne zezne ko obično..... Ili još bolje. Kupio sam novi roštilj ispred studia, mogli bi ispeč nešto da ga krstimo....:banghead: :banghead: :banghead:
|
All times are GMT +1. The time now is 02:01 PM. |