![]() |
Motu & PC
Znam da su prvenstveno pravljeni za mac i da sa njima bolje funkcionisu
ali oni mi bas upadaju u oci kao izvrsni interfejsi sa dobrim odnosom cena\perfomanse,dakle interesuje me dali iko poseduje Motu u saradnji sa pc daw-om, i kakva su iskustva:wink: |
Re: Motu & PC
Ista kao i sa Macom.
Postoje svi drajveri kako za Mac tako i za Pc. |
Kod mene nikakvih problema- 2 Motu 2408 mk3 komada rade sasvim OK na PC-u. Ne sjećam se da je bilo frke kod instalacije.
Radio sam sa njima i na macu...Ista stvar. |
ne znam ali na stranim forumima gomila ljudi zali se na komptatibilnost,mozda je to samo za firewire interfejse ili su samo noob-ovi :rotfl:
uzeo bih ultralite:grin: on mi deluje primamljivo. mislim da bi mi obezbedio dovoljno mogucnosti u naredno vreme al nebih da dajem pare da bih posle prodao,ako ne bude radlio kako treba to mi bezvz.... |
To radi jako dobro i sa Pc-jem. Provereno, jer koristim upravo u toj konfiguraciji.
|
Meni ekstra radi motu traveler sa pc-om.2 godine ni problemcic nisam imao.Pozz
|
Extra,sad ste me ohrabrili.... :rotfl:
razmisilicu jos malo pa krecem u akciju:grin: |
Evo ja malo ozivljavam thread :)
Rasmisljao sam dugo i privukao me je Traveler! Prvo zato sto ima 8 ulaza sa 4 preampa, drugo sto preko ADAT-a moze da se veze jos jedan preamp recimo sa jos 8 ulaza, trece sto ima AES/EBU ulaze na koje bi mogo da vezem neki high end konvertor koji budem kupio u buducnosti. Kakva su iskustva sa Travelerom i PC-em? Mada cu verovatno uskoro sa Windows platforme preci na OSX. Pozdrav! |
All times are GMT +1. The time now is 11:19 AM. |