![]() |
malo ovozemaljskih slika
http://www.custom-consoles.com/studi...re-gallery.php
ima finih enterijera, stolova..... mozda neko dobije ideju BTW ljudi drze NS10m i uspravno, i sa membranama napolju a visokotoncima unutra...... postoji li preporuka ili pravilo:confused: |
Re: malo ovozemaljskih slika
Quote:
Postavis ih tako da dobijas najbolje rezultate prilikom miksanja. :) pozdrav bogi p.s. pogledao sam slike, vecina je kao katalog prodavca namestaja .. zvucnici uza zid, na zidu, ogromne reflektivne povrsine, u vidu stolova, zvucnici na stolovima ispod nivoa usiju... itd... nije bas nesto reprezentativno... osim kao uredjenje enterijera... za oci, ne za usi. Ko da su ih stolari "projektovali"... p.p.s. sad videh da oni i jesu stolari... :) |
Ja sam u jednom manjem asimetricnom prostoru koji nije akusticki tretitan drzao ns10 sa wooferima napolje (visokotoncima unutra), i tako mi je bolje islo.
|
p.s. pogledao sam slike, vecina je kao katalog prodavca namestaja .. zvucnici uza zid, na zidu, ogromne reflektivne povrsine, u vidu stolova, zvucnici na stolovima ispod nivoa usiju... itd... nije bas nesto reprezentativno... osim kao uredjenje enterijera... za oci, ne za usi. Ko da su ih stolari "projektovali"...
p.p.s. sad videh da oni i jesu stolari... :) [/QUOTE] jesu stolari, ali su ovo slike IZ STUDIJA koji su pazarili stolove...prva slika George Lucas-ov Skywalker Ranch (jedna od 100 soba!).. takodje, puno ovih soba su radile kompanije koje inace dizajniraju studije... |
wow toliko genelec 1032A monitora!
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:21 AM. |