![]() |
Digi003 Firmware update
U jednom MACu je Tigar sa ProTools LE 7.4
U drugom MAC BOOK je Leopard sa ProTools 7.4.2 Kada prebacujem DIGI 003 sa jedne masine na drugu (ponekad), pri prvom podizanju ProToolsa LE uvek se vrsi FIRMAWARE UPDATE Digi003-ojke. PITANJE: Da li taj proces moze da skodi Digiju ili ne??? Uradio sam to 2 puta, a desavace mi se da to radim 2 puta mesecno, dok god u ProToolsu LE ne bude sve proradilo na Leopardu, pa da i MacPRO prebacim na Leoparda... itd. Hvala za odgovor ako neko zna. |
Re: Digi003 Firmware update
Pa, statisticki, ako to stalno radis, morace jednom da ne uspije. A to bi moglo da ti trajno onesposobi spravu.
Ako dovedes PT na istu verziju na obije masine, nece ti traziti firmware update. |
Hvala za prethodni odgovor, a imam jos jedno pitanje:
A, ako se digiju uradi Firmware update na 7.4.2 na MacBooku sa Leopardom, pa kada se ponovo prikopca na MacPro sa tigrom, da li ce Logic 8 da radi normalno sa digijem ili ce i on pri pokretanju da zatrazi downgrade firmwarea ili to zahteva samo PRO TOOLS LE ? Ili to ima veze sa Core Audio driverom ? |
Nema veze sa Core Audio
|
Mozes uvek da kliknes later i da preskocis firmware update i radice ti normalno.
Ali nemoj nikako da stalno upgrejdujes firmware jer taj cip nije predvidjen da se brise stotinama puta.Po meni upgrejduj ga na najnoviji firmware i nediraj. Pozdrav Koka. |
Bravo, to sam smatrao za ispravno, ali me strah da ne pitam i druge ljude...
Hvala svima. Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 01:56 AM. |