![]() |
Etno grupa TRAG
Quote:
http://www.jannemecek.net/files/Trag-Omot.jpg Album je prije nekoliko dana ugledao svjetlost dana, pod okriljem izdavačke kuće Alfa Media Group d.o.o. iz Šamca, a na njemu možete naći ukupno 15 kompozicija. 1. Prelete soko 2. Veseli se, kućni domaćine 3. Sedam sati udara 4. Karanfil se na put sprema 5. Splet pjesama iz Crne Gore 6. Mesečina 7. Sve ptičice zapjevale 8. Šetnala se Kuzum Stana 9. Sude mi e vedro nebo 10. Marijo, deli bela kumrijo 11. Udade se Živka Sirinićka 12. Vrbice, vrbo zelena 13. Nas tri sestre zapjevati znamo 14. Oj, Krajino 15. Kreći kume kićane svatove Sve kompozicije su živo svirane, a aranžmanski i produkcijski dio su u potpunosti plod domaćih autora. Produkciju albuma potpisuje moja malenkost, te naš drugar Dragan Bošnjak - Bole. CD je izdat u luksuznom pakovanju, koje uključuje booklet sa tekstovima pjesama i veliki broj fotografija... Za fotografiju je zaslužan Vladimir Milaković, a dizajn omota je uradio Dragan Grahovac - Graha. Koncertna promocija albuma je planirana za 10. juni ove godine u koncertnoj sali Banskog Dvora u Banjaluci. Osjećajte se pozvanim. p.s. CD se već nalazi u prodaji po promotivnoj cijeni od 4EUR. Ukoliko ste eventualno zainteresovani za kupovinu istog slobodno se obratite na etnogrupa@gmail.com a možete kontaktirati i mene putem PP. |
Re: Etno grupa TRAG
Sve pohvale....Uzeo bih disk, pa ces mi poslati prvom prilikom isti. Bilo bi dobro da postoji neki preview pjesama, kako bi i mozda i druge zaintrigirali... Poz :) . |
Gledaću da okačim nešto...
Malo je teško ljudima objasniti zašto je potrebno rezultat njihovog rada okačiti na internet da ga neko slobodno skida, duplicira itd. |
a sto ga ne prodajete preko rumskog ? :] eto ideje da rumski bude i online prodavac diskova
|
... a ne moraju da se postave cele pesme... po dvadesetak sekundi od par (svih) pesama cisto radi promocije...
|
Vidjeću da možda čak večeras okačim bar jednu cijelu pjesmu, a neke fragmente možete poslušati kod mene na Space-u
www.myspace.com/digitalboyler |
Dio kompozicije "Prelete Soko" koja otvara album je uploadovan na www.myspace.com/digitalboyler
a kompletnu devetu numeru "Sude Mi E Vedro Nebo" (bugarska narodna) možete poslušati ovde. U obe pjesme sam se pored snimateljsko produkcijskog posla, latio i bass gitare... |
All times are GMT +1. The time now is 09:56 PM. |