|  | 
| 
 :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Je l' moze malo objasnjenje, kakvi su im ti IMPACT™ mic preampi i kog su kvaliteta konvertori na ovoj makini ? jasno mi je da za te novce ne moze biti nista specijalno, interesuje me da li su bolji konvertori, recimo, od Delte 1010 LT ? | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Meni ova sprava deluje veoma zanimljivo. | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Za te pare stvarno je ok.Ja prosto ne sumnjam u TC. | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Ne vjerujem da su mijenjali bilo šta u odnosu na cijelu Konnekt seriju, što se konvertera tiče... A ovi na mom Konnektu su u svakom slučaju bolji od Delte 1010LT. | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Quote: 
 | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Posjedujem Konnekt 24D i vrlo sam zadovoljan njim. Dosta ljudi ima probleme sa TC drajverima, ali ja, da kucnem u drvo, nikakvih! Sasvim dovoljno ulaza i izlaza za moje potrebe. Preampe doduše koristim samo ponekad jer imam tri eksterna, ali se zato sa reverba ne skidam! | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: posedujem ovaj model koji prodajem iz prostog razloga koji se zove puko mnogo za ozbiljniju spravu.postoje price o losim drajverima itd ali vujspra sljaka carski i nikada nikakav problem nisam imao zanimljiva mi je cena u recenziji.de ste ga nasli za 2 glave? | 
| 
 Re: :: TC Electronic Desktop Konnekt 6 :: Lepa spravica, sad gledam specifikacije na tc electronic-sovom sajtu.... | 
| All times are GMT +1. The time now is 06:25 PM. |