![]() |
Najbolji semplovi etnichkih instrumenata?
ili vsti-i? da li imate neki koji bi mi preporuchili.. dosadio mi je colossus.. pa kao ajd da vidim da malo predjem na neshto drugo..
|
Re: Najbolji semplovi etnichkih instrumenata?
Quote:
1. Africa 2. Americas and Australia 3. Europe 4. Far East 5. India 6. Middle East and Turkish Empire 14 Gigabyte Virtual Instruments |
hvalaaa.. josh neshto?
|
Ja pre 7 sekundi zavrsio pesmu za Belorusiju. Ima sve vreme tako nekih "etno" detalja. Dok sam radio, imao sam upaljen (ne zamerite mi... :D ) Hypersonic, a posto nije bilo bas mnogo vremena, on i ostao... :)
I elektricni klavir i bas i sto -sta jos... :) Samo malo efekti i zezalice i zvuci vrlo pristojno... Naravno, to ti se nikako ne cini tako dok slusas solo instrument... |
pa to ti kazem.. davno sam batalio hypersonic.. al ima po koji dobar sempl, stvarno.. upright piano mi se dja, i koto... to je jedino shto bih mogao izdvojiti, a da nije tanko.. jbg.. :)
|
Culture. I ima jš jedan al daj mi malo da se sjetim.
|
Best Service Ethno World, Best Service Orijent World.
Darabuka i Latigo, etno perkusije. |
Dobra je kontakt edicija Best Service Ethno world 3, ili Ew RA (puno upotrebljivije od colossusa za tu namenu)
|
ra meni radi prilicno lepo a vrlo cesto koristim i neke akai, tipa-alle turce i voices of istambul
|
Alal vam vera kada imate para da kupite tolike VSTi, svaka vam cast!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 12:00 AM. |