![]() |
PC editor za DX7
Frend kupio deiksedmu i dok skuzi one kripticne DX7 algoritme htio bi editirat soundove na kompu. Postoji li neki dobar PC editor (WinXP platforma)?
Fala unapred :) |
Re: PC editor za DX7
sounddiver?
|
fm7 vstI ?
|
Quote:
|
jel ko ima prilike radit sa ovim Midi Quest 10
po ovome sta citam, izgleda da je to to |
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
oh da |
Postovane kolegice i kolege!Napokon sam cini mi se na pravom mestu.Sta se desava:nuendo 3 i vsti instrumenti kao npr b4, fm7 itd.Pustam ih preko midi tracka sto u stvari i nije problem.Svaki put kad aranzman pustim iz pocetka vsti automatski prebaci na neki na svoju ruku izabrani preset.Pokusavao sam u standalone konfiguraciji,posto u hostu nije pristupna da podesim ali bez uspeha.U nuendo takodje nisam nasao resenje.Da li neko zna u cemu je problem.Jos nesto,isti problem se javlja i u cubase sx i u cubase vst32.Hvala unapred za odgovore.Poz.
|
klikni na pojedinacnu midi traku... pa desni klik.. pa MIDI pa list editor...
to isto mozes i iz menija... midi > open list editor onda pobrisi sve sto se zove "program change" ili ako ti jos nesto smeta i to obrisi, samo da ti ostanu notne informacije... i na kraju ili save ili export midi file... pa probaj... |
Neki od prisutnih zasluzuju zlatnu medalju za hitrost i znanje :grin: .Jedno veeeeeeliko hvala za pruzenu pomoc.Sam nikada nebih resio problem.Funckionise kako si opisao.Poz!!!!
|
All times are GMT +1. The time now is 05:11 PM. |