![]() |
ns 10 pojacalo
e pa posto mi se otvorila prilika da kupim ns 10 , a znam da ne mogu odma da kupim nekog brystona ili bozoel kanarinca , koju prvu pomoc tj koje pocajalo koristite ????
|
Re: ns 10 pojacalo
sine moj, pa sta dovatis! sigurno nes kupovat nista sto je low quality. Ganjaj ih bukvalno sa bilo cim, a kad skupis za zucka e onda ces cuti razliku. evo ja ih kuci teram na Teac ar600 pa zvuce super. To je ta tromi medo hifi prica.
posle ces lako. pozzz :) |
znaci opusteno sa technics su-v300 hihihih , dobro je da to nisam bachio :]
hihi |
Ja sam ih jedno vreme slusao preko Technicsovog SU-600.Uzas
od zvuka,zamrljano,dinamika nula ma katastrofa.Ne znam kako ce raditi sa tim pojacalom ali koliko poznajem Technicsa mislim da se neces bas usreciti,ni za prvu pomoc. |
technics sucks ass sto se tice pojacala. toliko.
|
heh sto volim te ... reci mi sto je sucks ass ??? mora da si non stop koristio sony pojacala dekove i nakamichi dragon deck , moje pojacalo je mnogo toga prezivelo , samo je falilo da ga tenkic zgazi , imam ga preko 10 godina , ni jednom nije drugacije zasvirao , ma koje god zvucnike sam mu stavio , bas sam poredio sestrin stub i njega tj lepo uzeo zvucnike sa tog sonyjevog stuba i pustio pesmu na njemu i posle preko technics-a , sta mislis koje bio mnogo realisticniji ??? moj ujak ima ja mislim su-450 i vrhunske pravljene zvucnike i tu sam uporedio sound izmedju ta 2 modela i nema razlike sem u snazi . znacu SU i SU-V nisu ista serija.
|
Ako dobijas Ns 10 po povoljnoj ceni ..... uzmi ih .... njih je jako lako prodati , a ako ti se dopadnu , pojacalo ces vec naci ..... postoji dosta dobrih resenja , samo o njima nije uputno razgovarati javno ..... tako da me zvrcni , pa cu te uputiti ;)
Pozdrav |
Quote:
od technicsa priznajem sl12xx gramofone i dj slusalice. pojacala, dekovi i sl. bar meni odvratno zvuce.. |
Kupi NS 10 i koristi pojacalo koje imas. Kada zaradis, nacice se ono sto je za njih najbolje, jer koliko para toliko i muzike.
|
hvala na savetima , veoma sam svestan da postoji bilo sta bolje od tehniksa ali jako volim njegov polu malo vise sterilan zvuk ... kao sto su ljudi rekli iznad mene , kupim ns 10 pa crncim dan i noc za bozoel kanarinca :]]]]]]]]]]
|
All times are GMT +1. The time now is 04:25 AM. |